• Tieteellis-gastronominen ruokaklubi, teemana mausteet

    Tieteellis-gastronominen ruokaklubi jatkuu keväällä 2024 uusin mielenkiintoisin teemoin! Kevätkausi starttaa ystävänpäivänä eli 14.2.2024, jolloin teemana on suklaa. Klubi-illat ovat maksuttomia ja avoimia kaikille kiinnostuneille. Ilmoittaudu mukaan alta! […]

  • Luksusjahtialan monipuoliset vientimahdollisuudet, Joensuu

    Luksusjahtiala tarjoaa ainutlaatuisia kansainvälistymismahdollisuuksia mikro- ja pk-yrityksille. Se on yksi maailman nopeimmin kasvavista markkinoista, kattaen laajan kirjon toimialoja elintarvikkeista, suunnittelusta ja rakentamisesta huoltoon, logistiikkaan ja […]

  • Satakunnan Biolaakso: Yhteinen tekijä -seminaari

    Tervetuloa Satakunnan Biolaakson Yhteinen tekijä -seminaariin, jossa Satakunnan elintarvikealan osaajat kokoontuvat yhdessä inspiroitumaan, kuulemaan loputtomista alan mahdollisuuksista ja verkostoitumaan potentiaalisten yhteistyökumppanien kanssa. Lisäksi kuullaan useita […]

  • SUVI ry. infotilaisuus, Teams

    Vastaperustettu Suomen elintarvikevientiyhdistys ry esittäytyy: MIKÄ SUVI ry - MIKSI, KENELLE, KUINKA? Tervetuloa SUVI-info 22.5.2024 klo 9 – 10 Teamsiin. Saat kuulla esittelyn, mitä yhdistys […]

  • Luomututkimuksen webinaarisarja

    Luomuinstituutin webinaarisarjassa kuullaan luomututkimuksen ajankohtaisista aiheista, kun alan asiantuntijat esittelevät tutkimustaan. Kevään 2024 webinaarisarjassa aiheina ovat muun muassa biologinen typensidonta, ravinnekierto, vasikoiden vierihoito sekä viljan […]

  • Kauhajoen ruokamessuseminaari

    Vuoden 2024 ruokamessuseminaari Luonnontuotteista liiketoimintaa järjestetään Hämes-Havusessa (Koskenkyläntie 312, 61800 Kauhajoki) torstaina 23.5.2024 klo 9.00-11.45 + lounas. Aiheena mm. luonnontuotteiden hyödyntäminen elintarvikealalla, GeoFood luonnontuotteiden alueellinen brändääminen, luonnon […]

  • Opintomatkalle PLMA-messuille Hollantiin

    Tervetuloa private label-markkinamahdollisuudet opintomatkalle Amsterdamiin, Hollantiin 27.- 29.5.2024! Ilmoittaudu lomakkeella 15.3. mennessä. Pääset matkalla kuulemaan, näkemään ja maistamaan elintarvikkeiden vähittäiskaupan tulevaisuuden ja tunnistamaan, tarjoaako private […]