• Ruokayrittäjien kevätpäivät, Helsinki

    Päivitä osaamisesi, verkostoidu ja tee kauppaa. Tapahtuma on sinua varten, jos arvostat laadukkaita raaka-aineita, innovatiivisia ruokatuotteita ja haluat olla eturintamassa luomassa uusia ruokatrendejä. Tarjolla on liiketoimintaa […]

  • Tule kehittämään Lähiruokapäivää kanssamme webinaari

    Kutsumme Lähiruokapäivän tapahtumajärjestäjiä edellisvuosilta kehittämään tulevaa Lähiruokapäivää kanssamme 12.4. klo 13-14:30 järjestettävään webinaariin. Missä vaiheessa vuoden 2024 Lähiruokapäivän suunnittelu valtakunnallisesti on? Mitä asioita nousi esiin […]

  • Etsi Luomua -palvelun esittely

    Tervetuloa tutustumaan ammattikeittiöille ja luomuyrittäjille tarkoitettuun luomutuotteiden hakupalveluun. Infossa esitellään Etsi Luomua -palvelu, joka on valtakunnallinen ja julkinen luomutuotteiden ja -tuottajien hakupalvelu ruokapalveluille ja ravintoloille. […]

  • Kiertotaloutta menusuunnitteluun -webinaari

    Kutsumme ravintolasi mukaan kiertotalouden vallankumoukseen! Suurin este ravintoloiden kiertotalouden muutoksessa on tiedon ja taitojen puute. Olemme Ce4Re-hankkeessa räätälöineet ravintoloiden kiertotalouteen liittyvän ilmaisen koulutuspaketin, joka helpottaa […]

  • BIOSYS Japani – KickOff, Joensuu ja osin Teams

    Tervetuloa BIOSYS Japani-hankkeen sidosryhmätilaisuuteen ja KickOff-tapahtumaan Pohjois-Karjalan maakuntaliittoon. Aloitamme 17.4.2024 klo 11.00-12.00 Pohjois-Karjalan kauppakamarin sekä Suomen Japanin kauppakamarin yhteiswebinaarilla Japanin markkinoista ja ajankohtaisista asioista. Tähän […]

  • Ruoka 2024, Helsinki

    Ruoka 2024 on uusi ruoka- ja juoma-alan suurtapahtuma, joka esittelee monipuolisesti ruoka- ja juomakulttuuria niin kotona, ulkona kuin matkoillakin. Ruokamessut houkuttelee paikalle ruuasta, juomasta, viinistä […]

  • Kohti kestävää eteläpohjalaista ruokajärjestelmää, Seinäjoki

    Tervetuloa Seinäjoelle pe 19.4. klo 12-16 seminaariin, jossa pohditaan eri näkökulmista ruokajärjestelmän tarvitsemaa kestävyysmuutosta. Miksi muutosta tarvitaan, miten biodiversiteetti huomioidaan kotieläintuotannossa, mitä luontojalanjälki-laskenta kertoo suomalaisista […]