Tässäkin on luomua, Teams

Miten luomun käytön lisääminen onnistuu ilman merkittävää kustannusten nousua? Entä miten paikallista luomua saadaan ruokailijoiden lautasille? Seuraavassa Tässäkin on luomua -infossa 6.11. klo 13-14 luomuttamisesta […]

Ruokasektorin Tutkimustiistai-info: Pääsylippu piireihin!

Voiko nimisuojamerkintä olla pääsylippu piireihin? Ainakin se tarjoaa keinon tuoda esiin erityisyyttä ja erilaistaa tuote muista vastaavista. Erikoissuunnittelija Marjo Särkkä Helsingin yliopiston Ruralia-instituutista on toiminut […]

Hämeen ja Lahden alueen ruokamatkailustrategiatyöpaja, Lahti

Tervetuloa tiistaina 7.11. klo 14–16 kertomaan, miten Hämeen ja Lahden alueen tulee näkyä kansallisessa ruokamatkailusrategiassa 2020-2028. Hungry for Finland rakentaa parhaillaan alueellisia ruokamatkailun ydinalueryhmiä Suomessa ja päivittää yhteistyössä näiden […]

Luonnontuotepäivät 2023, Helsinki

Luonnontuotealan perinteinen valtakunnallinen tapahtuma järjestetään vuonna 2023 Uudellamaalla Helsingissä. Seminaaripaikkana on Hotel Haaga Central Park, auditorio. Päivien ohjelmaan sisältyy seminaari yritys- ja hanketoreineen keskiviikkona 8.11. sekä retkeilyosuus torstaina 9.11. Seminaaripäivän illallisella jaetaan […]

Vastuullisuus pk-yritysten käytännössä, Oulu ja verkossa

Tiesitkö, että vastuullisuus on yhä tärkeämpi osa pk-yritysten toimintaa?  Vastuullisuus on noussut tärkeäksi kriteeriksi, kun yrityksen sidosryhmät arvioivat yrityksen toimintaa - vastuullinen liiketoiminta on ennen […]

Mitä luomuosaamista yrityksissä tarvitaan?, Espoo

LUKOKE-hankkeen työpajassa to 9.11. klo 10-15 keskustellaan luomuosaamisen nykytilasta sekä ammatillisen koulutuksen kehittämisestä yritysten tarpeita vastaavaksi. Työpaja on tarkoitettu elintarvikeyritysten edustajille, ammattikeittiöille ja koulutuksen järjestäjille. […]

LUKOKE -työpajat koulutuksen kehittämisestä, työpaja 1

Tule mukaan luomuopetuksen kehittämiseen! Suomen kansallisten luomutavoitteiden saavuttamiseksi, luomuosaajia tarvitaan koko ruokaketjussa: alkutuotannossa, jatkojalostuksessa sekä ruoanvalmistuksessa. Koulutuksen ja elintarvikeyritysten luomuosaamiseen liittyvä selvitystyö on loppumetreillä. Kyselyissä […]