Kimpassa – seminaari yhteistyöstä, yhteisestä brändistä ja brändin rakentamisesta, Turku
Tervetuloa mukaan seminaariin, jossa asiantuntijat ja yritykset kertovat yhdessä tekemisestä ja sen tärkeydestä yritystoiminnassa sekä kansainvälistymisessä. Seminaarissa pääset kuulemaan myös brändin rakentamisesta ja sen hyödyistä […]
Tässäkin on luomua, Teams
Miten luomun käytön lisääminen onnistuu ilman merkittävää kustannusten nousua? Entä miten paikallista luomua saadaan ruokailijoiden lautasille? Seuraavassa Tässäkin on luomua -infossa 6.11. klo 13-14 luomuttamisesta […]
Elintarvikealan vienti ja kansainvälisyys -verkostotapaaminen, etäyhteydellä
Elintarvikealan viennin- ja kansainvälistymistoimijoiden verkostotapaaminen pidetään 6.11.2023 klo 13.00 - 15 Teamsin välityksellä. Tapaamisen alussa kuulemme Elina Koiviston ja Jaakko Holtinkosken esityksen Ruokaviennin osaamiskeskittymän rakentaminen, IntoSeinäjoki ja […]
Ruokasektorin Tutkimustiistai-info: Pääsylippu piireihin!
Voiko nimisuojamerkintä olla pääsylippu piireihin? Ainakin se tarjoaa keinon tuoda esiin erityisyyttä ja erilaistaa tuote muista vastaavista. Erikoissuunnittelija Marjo Särkkä Helsingin yliopiston Ruralia-instituutista on toiminut […]
Hämeen ja Lahden alueen ruokamatkailustrategiatyöpaja, Lahti
Tervetuloa tiistaina 7.11. klo 14–16 kertomaan, miten Hämeen ja Lahden alueen tulee näkyä kansallisessa ruokamatkailusrategiassa 2020-2028. Hungry for Finland rakentaa parhaillaan alueellisia ruokamatkailun ydinalueryhmiä Suomessa ja päivittää yhteistyössä näiden […]
Luonnontuotepäivät 2023, Helsinki
Luonnontuotealan perinteinen valtakunnallinen tapahtuma järjestetään vuonna 2023 Uudellamaalla Helsingissä. Seminaaripaikkana on Hotel Haaga Central Park, auditorio. Päivien ohjelmaan sisältyy seminaari yritys- ja hanketoreineen keskiviikkona 8.11. sekä retkeilyosuus torstaina 9.11. Seminaaripäivän illallisella jaetaan […]
Miten ruokahävikkiä hallitaan hyvinvointialueiden ruokapalveluissa?, Teams
Tervetuloa osallistumaan Wasteless Food Services in Finland -hankkeen järjestämään kaikille avoimeen ja maksuttomaan webinaariin! Paneelikeskustelu (Teams-verkkotilaisuus) Ke 8.11.2023 klo 14-15.30 Ohjelma: Johdatus keskusteluaiheeseen: Hyvinvointialueet, tavoitteet ja […]
Vastuullisuus pk-yritysten käytännössä, Oulu ja verkossa
Tiesitkö, että vastuullisuus on yhä tärkeämpi osa pk-yritysten toimintaa? Vastuullisuus on noussut tärkeäksi kriteeriksi, kun yrityksen sidosryhmät arvioivat yrityksen toimintaa - vastuullinen liiketoiminta on ennen […]
Huoltovarma ruokaketju – luomu osana omavaraista alkutuotantoa, webinaari
Tervetuloa kuulemaan elintarvikesektorin ja ruokaketjun huoltovarmuudesta niin koko maassa kuin Satakunnassa ja siitä, miten luomutuotanto vaikuttaa huoltovarmuuteen Teams-webinaariin torstaina 9.11. klo 9.30-11! Webinaarin mainos täällä. Ilmoittaudu […]
Mitä luomuosaamista yrityksissä tarvitaan?, Espoo
LUKOKE-hankkeen työpajassa to 9.11. klo 10-15 keskustellaan luomuosaamisen nykytilasta sekä ammatillisen koulutuksen kehittämisestä yritysten tarpeita vastaavaksi. Työpaja on tarkoitettu elintarvikeyritysten edustajille, ammattikeittiöille ja koulutuksen järjestäjille. […]