Lakeus Kokkaa

Lakeus Kokkaa -messut ovat hotelli- ja ravintola- ja keittiöalan (HoReCa) ammattilaisille ja ostajille suunnattu ammattilaistapahtuma. Täällä verkostoituminen luonnistuu kuin itsestään. Tapahtuma onkin tarkoitettu ravintolayrittäjille, koulu- […]

Hämäläinen ruokatarina -työpaja, Lahti

Tule rakentamaan elintarvikealan menestystä yhteisellä viestillä Aika: tiistai 9.5.2023 klo 13–16 Paikka: LAB-ammattikorkeakoulu, Mukkulankatu 19, Lahti Huomio, sinä ruokaketjun toimija Päijät- tai Kanta-Hämeen alueella! Tarvitsemme […]

Yrttipoimijakoulutus etänä (kuusenkerkkä ja koivunlehti)

Etänä pidettävässä yrttipoimijakoulutuksessa opeteltavina lajeina ovat kuusenkerkkä ja koivunlehti. 9.5.2023 klo 17:30-19:30 Koulutuksessa käydään läpi Luonnonyrttien kerääminen ja käyttö Jokamiehen oikeudet Luonnonyrttien käyttöön liittyvä lainsäädäntö […]

Hiilijalanjäljen viestiminen lounasruokailussa, Turussa ja etänä

Kasviproteiinien suosiminen vähentää hiilijalanjälkeä ja muita ympäristövaikutuksia, mutta miten saada kuluttajat suosimaan kasviproteiineja? Tervetuloa Ilmastotavoitteiden viestiminen lounasruokailussa -tapahtumaan, joka käsittelee kestävän kehityksen teemoja lounasruokailun kontekstissa. […]

Verkostoaamu: Voiko kalataloudella rikastua?

Lähes jokaisella suomalaisella on jonkinlainen kokemus kalastuksesta – vähintäänkin mato-ongen kanssa mökkilaiturin nokassa. Kaupallinen kalastus on oleellinen osa maaseudun elinvoimaisuutta ja suomalaista ruokakulttuuria. Kalan kysyntä […]