Huippukiinnostavat kasviperäiset raaka-aineet valmisruoissa
Leipurin Oyj järjestää Vantaalla 4.5. klo 10 - 13 tilaisuuden, jossa tarjolla tuoretta markkinatietoa, alan asiantuntijoiden näkemyksiä ja toimivia raaka-ainevinkkejä tuotekehitykseen. Paikka: Leipurin R&D Baking […]
Elintarvikkeiden kansainvälistyminen Salosta maailmalle, Salo
Oletko kiinnostunut elintarvikkeiden kansainvälistymisestä ja ulkomaanviennistä? Oletko vasta miettimässä miten vientipolulle voisi lähteä tai onko sinulla tuote jo myynnissä kansainvälisillä markkinoilla ja kaipaan lisäsparrausta? Jos […]
Kerro luomusta! -viestintäinfo, verkossa
Miten luomu raaka-aineiden käytöstä voi kertoa ruokapalvelun asiakkaille? Entä miksi siitä kannattaa kertoa? Toukokuun infossa on luvassa esimerkkejä ruokapalveluiden luomuviestinnästä. Lisäksi saat vinkkejä syksyllä vietettävän EU:n luomutuotannon päivän juhlintaan. […]
Arctic Food Corner: Opiskelijat avuksi yrityksellesi, Pohjois-Pohjanmaa
Arctic Food Cornerin aiheena on oppilaitosyhteistyön mahdollisuudet ja kokemukset. 9.5.2023 klo 9.00 - 11.00, ProAgria Oulu, Kauppurienkatu 23, 6. krs, Oulu ja Teams Ohjelma: • […]
Kohti kasvua ja resilienssiä – Tietoa ja työkaluja ruoka-alan yrityksille, Kauhajoki
Miten pieni ruoka-alan yritys voi selvitä kriiseistä ja muutoksista? Millaisin keinoin kohti resurssiviisaampaa ja vähähiilisempää energiaa? Miten tehdä innovatiivista tuotekehitystä, entä kehittävää oppilaitosyhteistyötä? Tervetuloa oppimaan, […]
Lakeus Kokkaa
Lakeus Kokkaa -messut ovat hotelli- ja ravintola- ja keittiöalan (HoReCa) ammattilaisille ja ostajille suunnattu ammattilaistapahtuma. Täällä verkostoituminen luonnistuu kuin itsestään. Tapahtuma onkin tarkoitettu ravintolayrittäjille, koulu- […]
Hämäläinen ruokatarina -työpaja, Lahti
Tule rakentamaan elintarvikealan menestystä yhteisellä viestillä Aika: tiistai 9.5.2023 klo 13–16 Paikka: LAB-ammattikorkeakoulu, Mukkulankatu 19, Lahti Huomio, sinä ruokaketjun toimija Päijät- tai Kanta-Hämeen alueella! Tarvitsemme […]
Yrttipoimijakoulutus etänä (kuusenkerkkä ja koivunlehti)
Etänä pidettävässä yrttipoimijakoulutuksessa opeteltavina lajeina ovat kuusenkerkkä ja koivunlehti. 9.5.2023 klo 17:30-19:30 Koulutuksessa käydään läpi Luonnonyrttien kerääminen ja käyttö Jokamiehen oikeudet Luonnonyrttien käyttöön liittyvä lainsäädäntö […]
Sosiaalinen media: Miksi tuottajan kannattaa näkyä somessa? -webinaari, Pohjois-Pohjanmaa
Webinaarissa juoksija, maatilan emäntä ja kotimaisen ruoan puolestapuhuja Kaisa Honkaharju kertoo omasta kokemuksestaan kotimaisen ruuantuotannon sanansaattajana. Webinaarin tarkoituksena on innostaa ja rohkaista sosiaalisen median käyttöön […]
Hiilijalanjäljen viestiminen lounasruokailussa, Turussa ja etänä
Kasviproteiinien suosiminen vähentää hiilijalanjälkeä ja muita ympäristövaikutuksia, mutta miten saada kuluttajat suosimaan kasviproteiineja? Tervetuloa Ilmastotavoitteiden viestiminen lounasruokailussa -tapahtumaan, joka käsittelee kestävän kehityksen teemoja lounasruokailun kontekstissa. […]