Tuotekehitystyöpaja ruokapalvelualan yrittäjille, Luumäki
Tule mukaan koko päivän kestävään ruokatyöpajaan, jossa valmentajana toimii Suomen Kokkimaajoukkueen joukkueenjohtaja, keittiömestari Katja Tuomainen – rautainen ruoka-alan ammattilainen. Työpaja on suunnattu ruokapalvelualan yrittäjille, joiden […]
Ajankohtaista elintarvikelainsäädännöstä ja kertaus pakkausmerkinnöistä, Etelä-Pohjanmaa ja verkossa
Aamupäivän webinaarissa torstaina 20.4.2023 klo 10–11.30 perehdytään: Mitä ajankohtaista on meneillään elintarvikelainsäädännössä Kerrataan mitä tulisi ottaa huomioon pakkausmerkinnöissä Verkkokoulutus järjestetään teamsissa. Linkki lähetetään ilmoittatuneille. Ilmoittaudu […]
Markkinatietoa maailmalta – mikä tuote myy ja missä kysyntä kasvaa?, verkossa
Mitä tapahtuu kestävän kehityksen mukaisen ruoan markkinalla maailmalla? Kuinka elintarvikkeiden kysynnän trendit kehittyvät? Millaisista tuotteista kuluttajat ovat kiinnostuneita? Tule kuulemaan kansainvälisen elintarvikekaupan kiinnostavista näkymistä KIKE […]
Porotaloudesta kannattavaa liiketoimintaa, Hetta ja etänä
Luonnontuotealan kasvukoordinaattori -hankkeen päätavoitteena on luoda Länsi-Lappiin elinvoimainen luonnontuotealan osaamiskeskittymä: verkosto, joka kehittää ja kasvattaa alueen luonnontuotealan osaamista ja liiketoimintaa monialaisesti. Hankkeessa järjestetään työpajojen sarja […]
Kansainvälistymisen tuki ja rahoitus, Varsinais-Suomi
Mistä hakea tietoa ja tukea kansainvälistymiseen liittyvissä kysymyksissä? Millaisia palveluja kansainvälistymisen asiantuntijat tarjoavat pienyrittäjille? Webinaari 20.4. klo 13-15 Ohjelma: 13:00–13:10 Tervetuloa Mervi Louhivaara, Turun yliopisto […]
Ruokaketjun tulevaisuustärskyt: Visioita ruokatrendeistä ja ruokailmiöistä sekä kansainvälistymisestä eteläsavolaisella twistillä, verkossa
Tervetuloa osallistumaan ruokaklusterin webinaariin 20.4.2023 klo 15-17, jossa aiheena on ’Visioita ruokatrendeistä ja ruokailmiöistä sekä kansainvälistymisestä eteläsavolaisella twistillä’. Webinaari toteutetaan Teams-yhteydellä. Liitteenä webinaarin ohjelma, joka […]
Marjojen ja hedelmien jatkojalostustyöpaja, Iitti
Huhtikuussa on tarjolla marjojen ja hedelmien jatkojalostustyöpaja elintarvikealanyrittäjille ja marjanviljelijöille. Ainutlaatuinen tilaisuus päästä opettelemaan erilaisten marja- ja hedelmätuotteiden jatkojalostusta alan gurun – ruoka-astesaani Margot Wikströmin […]
Urban&Local – Tulevaisuuden kestävä ruokaekosysteemi -aloitustilaisuus, Helsinki
Kutsumme lähiruoasta ja tulevaisuuden ruokajärjestelmästä kiinnostuneita elintarvikealan yrittäjiä, lähiruokatuottajia- ja jalostajia, ravintoloitsijoita, tutkijoita, alan opiskelijoita, sijoittajia ja kaupunkikehittäjiä mukaan kuulemaan ja keskustelemaan miltä syötävä kaupunki […]
Visit Finlandin kevään What’s up -seminaari, Helsinki
Visit Finlandin kevään What's up -seminaari pidetään tiistaina 25.4. klo 9.30 - 16 Helsingissä. Merkitse päivä kalenteriisi! Alustava ohjelma alla ja lisätietoja sekä ilmoittautuminen! LET […]
Elintarvikkeiden etämyyntiin liittyvä lainsäädäntö ja annettavat tuotetiedot, Etelä-Pohjanmaa ja verkossa
Aamupäivän webinaarissa torstaina 27.4.2023 klo 10–11.30 saadaan tietoa elintarvikkeiden etämyyntiin liittyvästä lainsäädännöstä ja annettavista tuotetiedoista. Verkkokoulutus järjestetään teamsissa. Linkki lähetetään ilmoittatuneille. Ilmoittaudu tästä! Lisätietoja: Mervi […]