Teot sanoiksi – vastuullisuusviestintä kansainvälisillä markkinoilla -webinaari
Teot sanoiksi – vastuullisuusviestintä kansainvälisillä markkinoilla -webinaari pureutuu kysymyksiin kuten mitä asioita vastuullisesta toiminnasta saa ja kannattaa kertoa? Miten viestiä vastuullisuudesta pakkauksissa, kotisivuilla ja muissa […]
Tulevaisuusseminaari, Huittinen
Avoin ja vastuullinen kotieläintuotanto – Imago ja työvoimaimago -hankkeen Tulevaisuusseminaari 13.4. lähestyy! Tapahtuma on tarkoitettu kotieläintuottajille, lihataloille, meijereiden edustajille ja kaikille sidosryhmille sekä niille, joita […]
Visit Finlandin DataHub-klinikat yrityksille
Matkailuyrityksille suunnatuissa klinikoissa käymme läpi DataHubin käyttöönottoa, tuotteen lisäämisen ja kulun DataHubissa, sekä vastataan esiin nousseisiin kysymyksiin. Merkitse klinikoiden ajankohdat kalenteriisi, ilmoittautuminen on auki. Tilaisuudet nauhoitetaan. Yritysklinikat perjantai […]
Maa- ja elintarviketalouden ennusteen julkistus
Pellervon taloustutkimus julkistaa kevään 2023 maa- ja elintarviketalouden ennusteensa webinaarissa tiistaina 18. huhtikuuta klo 10.00. Millaiset ruokamarkkinanäkymät ovat uuden hallituskauden alussa? Miten kustannukset ja hinnat […]
Tuoteturvallisuus ja tuotehygienia, Etelä-Pohjanmaa
Tervetuloa KORU – Koulutuksella ruokamaakunta nousuun -hankkeen järjestämään maksuttomaan koulutukseen tiistaina 18.4.2023 klo 10–14! Luento kemiallisista ja mikrobiologisista vaaroista tuotteissa Vesa Luhtala kertomassa Makkaramestarien laaduntarkkailusta […]
Asiakasmäärien ennakointi ja ruokahävikin vähentäminen -webinaari, Teams
Tervetuloa osallistumaan Wasteless Food Services in Finland -hankkeen järjestämään kaikille avoimeen ja maksuttomaan webinaariin! Asiakasmäärien ennakointi ja ruokahävikin vähentäminen -webinaari pidetään Teamsissa keskiviikkona 18.4.23 klo […]
Food and Sustainability! – The Future of Sustainability in Food Systems
YDIRE International Webinar 19th of April from 9.30 to 11.30 EET (GMT+2:00 Helsinki) in Zoom SCHEDULE (here in pdf and below): 9.30: Opening and moderation Silvia […]
Kasvipohjaiset ja solumaatalouden tuotteet suomalaisten lautasilla – kohti vuotta 2050
Ruokajärjestelmämme on murroksessa. Se tarkoittaa sitä, että tapamme tuottaa, jalostaa, jaella ja kuluttaa ruokaa muuttuvat perustavanlaatuisella tavalla. Muutoksia todella tarvitaan, jotta taloutemme ja yhteiskuntamme mahtuvat luonnon […]
Mittarit käytännössä, Etelä-Pohjanmaa
Tervetuloa KORU – Koulutuksella ruokamaakunta nousuun -hankkeen järjestämään maksuttomaan koulutukseen keskiviikkona 19.4.2023 klo 12–16! Juuso Kumpulainen SeAMKista luennoimassa mittarien hyödyntämisestä liiketoiminnassa Laboratoriotyöpaja erilaisten mittausmenetelmien käytöstä. […]
Makujen polku – Lähiruokaa Kouvolasta
Kouvolan seudulla on monipuolista elintarviketuotantoa. Yleisen mielipiteen mukaan kaikki tahot haluavat suosia lähiruokaa. Paikallisissa kaupoissa, keittiöissä ja ravintoloissa lähituotteet ovatkin saaneet ilahduttavasti jalansijaa. Jotta osumia […]