• SPRING ’23

    Uusi TKI-rahoituksen ja kumppanuuksien löytämisen tapahtuma järjestetään maaliskuussa. Maailman muuttuminen haastaa Suomen omavaraisuutta ja huoltovarmuutta – ruokasektorin turvaamiseksi tarvitaan vahva panostus elinkeinolähtöiseen tutkimukseen, kehitykseen ja […]

  • Kohti hiilineutraaliutta monimuotoisella viljelyllä -webinaari

    Hiililounas-hankkeessa tuotetaan tietopohjaa kotimaisten kasviproteiinilähteiden hiilijalanjäljistä. Hiilipäästöjen hallinnan rinnalla biodiversiteetin suojeleminen on tärkeää luonnon hyvinvoinnin ja kestävän tulevaisuuden kannalta. Webinaarissa kuulemme asiantuntija puheenvuoroja tutkijoilta ja […]

  • Saimaan alueen erityislaatuisuuksia -työpajat, Mikkeli

    Saimaan alueen erityislaatuisuuksia -työpajoissa esitellään ja keskustellaan siitä, miten Saimaan alueen tuntua voisi kuvailla ja millaisissa asioissa sen vetovoima piilee. Keskustelun pohjaksi esitellään aineistoja ja […]

  • Laadun mittaaminen ja laadunvarmistus, Etelä-Pohjanmaa

    Tervetuloa KORU – Koulutuksella ruokamaakunta nousuun -hankkeen järjestämään maksuttomaan koulutukseen keskiviikkona 29.3.2023 klo 13–17! Sanna Harju kertomassa laadunvarmistuksesta Mallaskoskella Panimokierros ja olut-tasting Omakustanteinen ruokailu tarjolla […]

  • Erikoiskasvien aktiivisuus maan alla

    FutureCrops 2.0 hanke järjestää erikoiskasviaiheisen webinaarin aika: 30.3.2023 klo 9-12 (Teams) Webinaarissa käsitellään erityisesti havaintoja erikoiskasvien juurten kasvusta ja juurinystyröinnistä sekä maa-analyyseistä. Tarkempi ohjelma ja […]

  • Lähiruoka ja luomu -tapahtuma Helsingin Messukeskus

    Herkkuja luomuna ja läheltä Lähiruoka & luomu -tapahtuma on omistettu suomalaisille pientuottajille, lähellä tuotetulle ruoalle sekä sertifioiduille luomutuotteille. Ostosten ja maistelun lomassa saat parhaat vinkit […]

  • Vauhtia ravintoloiden ruokahävikin vähentämiseen -työpaja, Helsinki

    Helsingissä lähitapaamisena toteutettavan työpajan tavoitteena on jakaa tietoa, kartoittaa parhaita käytäntöjä sekä pohtia yhdessä, miten hävikkiä saadaan vähennettyä. Kuulet ajankohtaista asiaa ravitsemispalveluita koskevista jäteasetuksen muutoksista, […]