Luonnontuotteet ravintolatoiminnassa – seminaari, Kouvola

Kutsumme sinut Luonnontuotteet ravintolatoiminnassa -seminaariin kuulemaan Suomen luonnon ravintorikkaiden luonnontuotteiden käytöstä ja niiden monista mahdollisuuksista. Seminaari sukeltaa villiruoan maailmaan, jossa luonnontuotealan ammattilaiset kertovat keruutuotteiden matkasta […]

Tässäkin on luomua -info, etäyhteydellä

Miten hernekeitto ja kasvislasagne muuttuivat luomuisemmiksi? Kuinka luomutuotteita on lisätty ruokapalveluiden ruokalistoille? Mistä on löytynyt sopivat luomutuotteet ruokapalveluiden käyttöön? Entä miten kustannuksia pyritään taltuttamaan? Tässäkin […]

Koulutus prosessimaiseen työskentelyyn, Etelä-Pohjanmaa

Tammi-maaliskuussa KORU-hankkeessa keskitytään asiakaslähtöisyyden huomioimiseen elintarvikealan yritysten toiminnassa. Työpajoissa keskitytään seuraaviin teemoihin: Menetelmiä asiakastarpeen tunnistamiseen aikana Menetelmiä kilpailukyvyn parantamiseksi Koulutus prosessimaiseen työskentelyyn Tutustuminen tuotantotiloihin yritysvierailujen […]

Koulutus prosessimaiseen työskentelyyn, Etelä-Pohjanmaa

Tervetuloa KORU – Koulutuksella ruokamaakunta nousuun -hankkeen järjestämään maksuttomaan koulutukseen tiistaina ja keskiviikkona  21.3.2023 klo 16–20 ja 22.3.2023 klo 16–20! Tiistaina 21.3. Yhteiskehittämisen harjoittelu; prosessin […]

Fastfood & Cafe & Restaurant Expo, Helsinki

Fastfood & Café & Restaurant Expo on saavuttanut vuosien saatossa vahvan asemansa alan suosituimpana ravintola-alan kohtaamispaikkana. Tapahtuma kerää vuonna 2023 ammattilaiset kahden päivän ajaksi verkostoitumaan […]

Saimaan alueen erityislaatuisuuksia -työpajat, Savonlinna

Saimaan alueen erityislaatuisuuksia -työpajoissa esitellään ja keskustellaan siitä, miten Saimaan alueen tuntua voisi kuvailla ja millaisissa asioissa sen vetovoima piilee. Keskustelun pohjaksi esitellään aineistoja ja […]