Ruokasektorin Tutkimustiistai-infot

Lähiruokaa, luomua ja luonnontuotteita – Ruokasektorin koordinaatio järjestää tutkimustiistai-infoja, joissa esitellään teemaan liittyviä ajankohtaisia tutkimuksia ja tuloksia. Tutkimustiistait järjestetään Teams-kokouksina ja niihin ovat tervetulleita kaikki […]

Koulutus prosessimaiseen työskentelyyn, Etelä-Pohjanmaa

Tammi-maaliskuussa KORU-hankkeessa keskitytään asiakaslähtöisyyden huomioimiseen elintarvikealan yritysten toiminnassa. Työpajoissa keskitytään seuraaviin teemoihin: Menetelmiä asiakastarpeen tunnistamiseen aikana Menetelmiä kilpailukyvyn parantamiseksi Koulutus prosessimaiseen työskentelyyn Tutustuminen tuotantotiloihin yritysvierailujen […]

Luonnontuotealan yritysten mahdollisuudet Tunturi-Lapissa, Muonio ja etänä

Luonnontuotealan kasvukoordinaattori -hankkeen päätavoitteena on luoda Länsi-Lappiin elinvoimainen luonnontuotealan osaamiskeskittymä: verkosto, joka kehittää ja kasvattaa alueen luonnontuotealan osaamista ja liiketoimintaa monialaisesti. Hankkeessa järjestetään työpajojen sarja […]

Laatu, tuotelaatu ja HACCP, Etelä-Pohjanmaa

Tervetuloa KORU – Koulutuksella ruokamaakunta nousuun -hankkeen järjestämään maksuttomaan koulutukseen keskiviikkona 15.3.2023 klo 10–14! HACCP-periaatteet ja niiden soveltaminen käytännössä Elina Ilomäki kertomassa laadusta ja tuotelaadusta […]

Luomutreffit Jyväskylässä

Tervetuloa koko ruokaketjun verkostoitumistilaisuuteen! Tilaisuus on tarkoitettu ruokapalveluille, tuottajille, jatkojalostajille ja tukkutoimijoille. Treffeillä keskustellaan luomutuotteiden käytöstä ruokapalveluissa sekä ratkaistaan luomun saatavuuteen liittyviä haasteita. Aika: keskiviikkona […]

Elintarvikejätteen kirjanpito- ja tiedonantovelvoite -webinaari

Tervetuloa osallistumaan Wasteless Food Services in Finland -hankkeen järjestämään kaikille avoimeen ja maksuttomaan webinaariin! Teamsissa keskiviikkona 15.3.23 klo 14-15. Asiantuntijana Kirsi Silvennoinen, Lukelta Aiheena: Jätelain […]