• Terveyttä ja iloa ruoasta – päätösseminaari, verkossa

    Terveyttä ja iloa ruoasta – kohti osaavaa ja kestävää ruokakasvatusta -hankkeen päätösseminaari on suunnattu kaikille ruokakasvatuksen toteuttamisen, kehittämisen, arvioinnin ja ohjaamisen parissa työskenteleville. Seminaarin teemana […]

  • Ruoasta elämyksiä matkailuun -webinaari

    Tule kuulemaan ruokamatkailun uudet trendit ja vinkit tuotetarjonnan kehittämiseen ja markkinointiin! Webinaari tarjoaa uusia näkökulmia ruokamatkailun kehittämiseen ja tietoa ruokaelämysten kysynnästä markkinoilla. 30.11.2022 klo 9:30-12:00 […]

  • Eväitä ruokahävikin vähentämiseen -työpaja, verkossa

    Tule mukaan oppimaan, kuinka välttää hävikkiviestinnän sudenkuopat, verkostoitumaan ja jakamaan hyviä käytäntöjä paikallistoiminnan toteuttamiseksi ja kehittämiseksi. Työpaja sopii sinulle, joka haluat viestiä ruokahävikistä, järjestää hävikkiin […]

  • Luomu elintarvikekilpailutuksessa

    Sansia Oy:n vastaava hankinta-asiantuntija Miro Parviainen kertoo, miten luomutuotteet huomioidaan elintarvikekilpailutuksessa. Infossa kuullaan mm. kilpailutuksen valmistelusta, hankintakriteereistä, kilpailutuksen osapuolten vastuista ja dynaamisesta hankintamenetelmästä. Ilmoittautuminen tämän […]

  • Luomualan Online-Työpaja

    Suositut luomualan kehittäjille suunnatut online-yyöpajat jatkuvat taas. Seuraava online-työpaja järjestetään torstaina 1.12. klo 9-10.30 Microsoft Teams –alustalla, ja teemana on paljon toivottu luomun viestintä. Ilmoittaudu täällä mukaan työpajaan, kutsu […]

  • Miten toimimme, että ruoka riittää? -ajatuspaja, Jyväskylä

    Ukrainan sota ja pandemia haastavat kaikkea toimintaa. Ruokajärjestelmän toimivuus on kriittinen tekijä yhteiskunnassa. Tule keskustelemaan konkreettisista keinoista, joilla voimme yhdessä ennakoida, varautua tulevaan sekä varmistaa […]