Skip to content
  • Yhteystiedot
  • Ilmoita yrityksesi hakupalveluun
  • Tilaa uutiskirjeitä
  • Intra
  • –
  • FI
  • SV
  • EN
Takaisin etusivulle
  • Etusivu
  • Etsi yrityksiä
  • Yrittäjälle
    • Miten viestiä lähiruoasta?
    • Ammattikeittiöyhteistyö
    • Elintarvikelainsäädännön ja suoramyynnin ohjeet
    • Oppaita ja vinkkejä yritystoiminnan kehittämiseen
    • Tuotekortti
    • Elintarvikkeiden nimisuojajärjestelmä
    • Yritysten hakupalvelu
  • Kuluttajalle
    • Lähiruoka
    • Luomu
    • Luonnontuotteet
    • Erityiseksi todettu
    • Kumppanuusmaatalous
    • Ruokamatkailu
  • Hanketoimijalle
    • Hankkeet
    • Hyvät käytänteet
    • Viestintä
  • REKO
    • Mikä REKO on?
    • REKO kuluttajille
    • REKO tuottajille
    • REKO ylläpitäjille
  • Tietopankki
    • Tutkimukset ja selvitykset
    • Tilaisuuksien materiaalit
    • Yritystilastot
    • Aitoja makuja -lehti
  • Ruokasektori
    • Koordinaatiohanke
    • Ajankohtaista
  • Search
Takaisin etusivulle
  • Etusivu
  • Etsi yrityksiä
  • Yrittäjälle
    • Miten viestiä lähiruoasta?
    • Ammattikeittiöyhteistyö
    • Elintarvikelainsäädännön ja suoramyynnin ohjeet
    • Oppaita ja vinkkejä yritystoiminnan kehittämiseen
    • Tuotekortti
    • Elintarvikkeiden nimisuojajärjestelmä
    • Yritysten hakupalvelu
  • Kuluttajalle
    • Lähiruoka
    • Luomu
    • Luonnontuotteet
    • Erityiseksi todettu
    • Kumppanuusmaatalous
    • Ruokamatkailu
  • Hanketoimijalle
    • Hankkeet
    • Hyvät käytänteet
    • Viestintä
  • REKO
    • Mikä REKO on?
    • REKO kuluttajille
    • REKO tuottajille
    • REKO ylläpitäjille
  • Tietopankki
    • Tutkimukset ja selvitykset
    • Tilaisuuksien materiaalit
    • Yritystilastot
    • Aitoja makuja -lehti
  • Ruokasektori
    • Ajankohtaista
  • SV
  • EN
Etusivu » Tapahtumat
10 tapahtumat found.

Tapahtumat Etsi aja Näkymät navigointi

Tapahtuma Views Navigation

  • Lista
  • Kuukausi
  • Päivä
Tänään
  • syyskuu 2022
  • ma 5
    5.9.2022 @ 13:00 - 16:30

    Hyvän fiiliksen vastuullisuusviestintää ravintolaympäristössä, työpaja (läsnä)

    Miten tarjoilla asiakkaille vastuullisuustietoa ravintolatilassa ymmärrettävästi ja houkuttelevassa paketissa? Kuinka innostaa henkilöstö kertomaan vastuullisuusvalinnoista? Miten saada keikkatyöläisetkin mukaan? Näitä kysymyksiä pohdimme Mission Positive Handprint -hankkeen […]

  • ti 6
    6.9.2022 @ 09:00 - 10:00

    Ruokasektorin Tutkimustiistai-infot

    HUOM! Tilaisuus siirtyy viikolla eteenpäin eli pidetään 13.9. klo 9 - 10. Ilmoittautumislinkki pysyy samana! Lähiruokaa, luomua ja luonnontuotteita - Ruokasektorin koordinaatio järjestää tutkimustiistai-infoja, joissa […]

  • ti 6
    6.9.2022 @ 09:00 - 10:30

    Paljon puhetta luonnonvarojen käytön kestävyydestä – mutta millaista?, webinaari

    Kukaan ei vastusta kestävyyttä. Kestävyydestä puhutaan kuitenkin lukuisin eri tavoin, mistä voi seurata tarpeetonta väärinymmärrystä. Mitä kestävyydellä kulloinkin tarkoitetaan? Miten voimme tunnistaa erilaisen kestävyyspuheen? Miten […]

  • ti 6
    6.9.2022 @ 09:00 - 12:00

    Elintarvikkeiden tuotekehitys ja fermentointi -koulutus

    Elintarvikkeiden tuotekehitys ja fermentointi -koulutus 6.9. klo 9-12 ja työpaja 26.9.2022 klo 9-15. Kajaanin yliopistokeskuksen Mittaustekniikan yksiön Mity-Lab -hanke ja Idea Nature oy:n järjestävät elintarvikkeiden […]

  • ke 7
    7.9.2022 @ 09:00 - 16:00

    Oivalluksia -infotilaisuus: luonnontuotealan vienti, Varsinais-Suomi

    ELVIS – Elintarvikeyritysten vientivalmiustason selvittäminen ja osaamisen lisääminen Varsinais-Suomessa -hanke järjestää Oivalluksia-infotilaisuuden 7.9. Tuorlassa. Tilaisuutta voi seurata myös verkossa. Tällä kertaa Oivalluksia keskittyy luonnontuotealan vientimahdollisuuksiin, […]

  • ke 7
    7.9.2022 @ 13:00 - 15:00

    ELVIS-hankkeen Oivalluksia-infotilaisuus, Varsinais-Suomi

    Kiinnostaako kansainvälistyminen? Mitä hyötyjä kansainvälistyminen voisi tuoda pienelle toimijalle ja mitä se pienimmillään vaatii? Löytyisikö sinun tuotteillesi kysyntää ulkomailta saakka? Oivalluksia-tilaisuus antaa vastauksia ja vinkkejä […]

  • ke 7
    7.9.2022 @ 13:00 - 15:30

    Uusia malleja luonnontuotealan bisnekseen, webinaari

    Tervetuloa mukaan Luonnontuotealan rajat rikkova liiketoimintaekosysteemi (LUTU) -hankkeen webinaariin, joka järjestetään Teams-yhteydellä. Tule verkostoitumaan yli luonnontuotealan toimialarajojen ja kuulemaan luonnontuotealan uusista mahdollisuuksista! 7.9.2022 klo 13.00 […]

  • ke 7
    7.9.2022 @ 13:30 - 16:00

    Hyvän fiiliksen vastuullisuusviestintää ravintolamiljöössä, työpaja (etä)

    Miten tarjoilla asiakkaille vastuullisuustietoa ravintolatilassa ymmärrettävästi ja houkuttelevassa paketissa? Kuinka innostaa henkilöstö kertomaan vastuullisuusvalinnoista? Miten saada keikkatyöläisetkin mukaan? Näitä kysymyksiä pohdimme Mission Positive Handprint -hankkeen […]

  • to 8
    8.9.2022 @ 08:30 - 11:00

    Datasta kestävää kasvua bisnekseen – case: kiertotalous, ruokaketju ja energia, Salossa ja etänä

    Kiertotalousratkaisujen avulla voidaan hillitä ilmastokriisiä, torjua luontokatoa ja pysäyttää luonnonvarojen ylikulutus. Datan kerääminen, hyödyntäminen ja analysointi ovat keskeisessä roolissa kiertotalouden liiketoimintamalleissa. Datan avulla kiertotalouden kehitystä […]

  • to 8
    8.9.2022 @ 12:00 - 16:00

    ELLI-hankkeen Viennin askeleet -valmennus: Kansainvälistymisen mahdollisuudet, perusedellytykset, tavoitteet ja resurssit

    Joensuun Tiedepuisto 4B-rakennus, Mercurius Länsikatu 15, Joensuu, Suomi

    Aika: 8.9., 15.9., 21.9. ja 29.9.2022 klo 12–16 Paikka: Joensuun Tiedepuisto 4B-rakennus, Mercurius, Länsikatu 15, Joensuu Asiantuntija: Hanne Husso, Husso Consulting Mietitkö kansainvälistymistä? Viennin askeleet […]

  • Edelliset Tapahtumat
  • Tänään
  • Seuraavat Tapahtumat
  • Google-kalenteri
  • iCalendar
  • Outlook 365
  • Outlook Live
  • Vie .ics-tiedostona
  • Vie Outlook .ics -tiedostoon

Tietosuojaselosteissa kerrotaan, miten käsittelemme henkilötietoja:
Aitojamakuja.fi sivustolla (Linkki avaa PDF-tiedoston) / Aitojamakuja.fi yrityshakupalveluun jätettävien tietojen osalta (Linkki avaa PDF-tiedoston) / Tietosuojaseloste ruokasektorin sähköpostilista (Linkki avaa PDF-tiedoston)
Sivuston rahoittajien ja toimijoiden logot: Turun yliopisto, Helsingin yliopiston Ruralia-keskus, ProLuomu, Ruokasektorin koordinaatiohanke, Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto, Elinkeino- liikenne ja ympäristökeskus, Maaseutu.fi, Maa- ja metsätalousministeriö, MTK ja SLC.

© 2025 aitojamakuja.fi – Kaikki oikeudet pidätetään