• Luonnontuotteet liikkeelle – kysyntä ja tarjonta kohtaamaan

    Luonnontuotealan kasvun pullonkaulana on raaka-aineiden saatavuus. Kerääjät eivät tiedä riittävän ajoissa ostajien raaka-ainetarpeista ja ostajia voi olla myös vaikea tavoittaa. Ostajien puolestaan on vaikea tavoittaa […]

  • The Food Business Summit 2022

    The Food Business Summit 2022 will be organised in the city of Seinäjoki, South Ostrobothnia as a two-day event on the 23rd and 24th of […]

  • Vastuullinen ravintolatoiminta -webinaari

    Haluatko oppia lisää ravintolatoiminnan vastuullisuudesta? Kerromme webinaarissa, miten voit konkreettisesti ottaa huomioon vastuullisuuden eri osa-alueita yrityksesi jokapäiväisessä toiminnassa. Lisäksi saat tietoa Vastuullinen gastronomia-verkkokoulutuksesta sekä Luomua […]

  • Gastropaja- terveellinen ruoka Lahdessa

    Päivän teemassa paneudutaan terveelliseen ruokaan, mitä se oikein tarkoittaa ja miten vastata terveellistä ruokavaliota noudattavan asiakkaan tarpeisiin. Mietitään myös hyviä ruokamatkailutuotteita esimerkiksi liikunta- tai muihin […]

  • Vastuulliset ruokapalvelut -ajankohtaisinfot

    Kehitysohjelmassa järjestetään kaikille avoimia infotilaisuuksia, jossa kerrotaan kehitysohjelman ajankohtaisista asioista. Infot pidetään Teamsissa ja niitä ei tallenneta. Seuraava info järjestetään 24.3.2022 klo 13-14. Ilmoittaudu mukaan tästä […]

  • Luomututkimuksen ajankohtaista -webinaari, osa 2

    Luomuinstituutti järjestää keväällä neljä webinaaria luomututkimuksen ajankohtaisista aiheista. Webinaarit ovat kaikille avoimia ja maksuttomia, eivätkä vaadi ennakkoilmoittautumista. Webinaarisarja jatkuu syksyllä. Kaikkiin webinaareihin pääset samasta Zoom-linkistä, […]

  • Luonnontuotealan hanketoteuttajien palaveri

    Luonnontuotealan hanketoteuttajien seuraava kokoontuminen on ma 28.3.2022 klo 12-14. Aiheina mm. kerkän keruun kannattavuus ja hinnoittelu, alustus Juha Vornanen. Sisältöaiheita sopii ehdottaa Juhalle ja ilmoittautuminen […]