Kasvikset juotavaan muotoon – tuotekehityspaja, Pohjois-Karjala

Tervetuloa Elinkeinoa ja liiketoimintaa ruokaketjussa – ELLI -hankkeen järjestämään elintarvikealan koulutustilaisuuteen! Vihannekset, juurekset, hedelmät, marjat ja sienet juomien raaka-aineina. Tuotekehitystyöpajassa on mahdollista kehittää eteenpäin omia […]

Pakkaa tulevaisuuteen – Pack to the future!

Save the date! 15.2.2022 klo 13–16 Pakkaa tulevaisuuteen – Pack to the future! Jaossa mielenkiintoisia tutkimustuloksia. Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan! Lisätietoa myöhemmin.

Kalanjalostuksen teematyöpaja, Etelä-Savo

Kalanjalostuksen teematyöpaja järjestetään torstaina 17.2.2022 klo 15.00—17.00. Paikkana Etelä-Savon ammattiopisto Esedu, Otavankatu 4, Mikkeli tai voi osallistua etänä. Linkki tilaisuuteen lähetetään ilmoittautuneille. Kerro ilmoittautuessasi, osallistutko […]