• Webinaari vastuullisista julkisista elintarvikehankinnoista

    Tilaisuudessa perehdytään vuosi sitten päivitettyihin elintarvikkeiden hankintakriteereihin ja saadaan vinkkejä hankintatavoitteiden käytäntöön viemisestä. Tilaisuudessa kuullaan useita esimerkkejä hankkijoiden toteuttamista markkinavuoropuheluista ja sopimuksen seurannan tavoista, joilla […]

  • PuroMeetti JATKOT, online

    Pienistä puroista suuria väyliä -hankkeessa kokoonnutaan vielä yksille PuroMeeteille syksyn aikana! Tavataan PuroMeetti JATKOILLA torstaina 25.11.2021 klo 12 – 14 ZOOM-webinaarissa tuttuun tapaan. Vaihdetaan vapaamuotoisesti […]

  • Vastuulliset ruokapalvelut -ajankohtaisinfot

    Vastuulliset ruokapalvelut -kehitysohjelma Varuke järjestää joka kuun viimeinen torstai "Varukkeessa tapahtuu" -virtuaali-infoja, joissa kuulet ruokapalveluiden vastuullisuuden etenemisestä. Marraskuun nettivälitteinen infotilaisuus on 25.11.2021 klo 13 - […]

  • Luonnontuotealan hanketoteuttajien palaveri

    Luonnontuotealan hanketoteuttajien seuraava kokoontuminen on ma 29.11.2021 klo 12-14. Sisältöaiheita sopii ehdottaa Juhalle ja ilmoittautuminen myös hänelle juha.rutanen@helsinki.fi  

  • Infotilaisuus EU-menekinedistämishausta

    Miten suunnittelet EU-menekkiohjelman yhdessä toisesta jäsenvaltioista tulevan kumppanin kanssa?  Mitä kaikkea sinun tulee huomioida kun suunnittelet EU-menekkiohjelmaa vaikkapa Kiinaan? Miten EU-menekinedistämistuki tulee muuttumaan lähivuosina? Tule […]

  • Ruokaa ilman peltoja työpaja

    Työpajassa tutustumme uudenlaisiin ruoantuotantotapoihin: • Solumaatalous: eläinten rehun tai ruoka-aineiden tuottaminen mikrobeja tai kasvisoluja hyödyntämällä tehdasolosuhteissa. • Kasvihuonetuotanto: olosuhdehallittu kerrosviljely (ns. vertikaaliviljely) kasvuhuoneessa, jossa hyödynnetään uusiutuvaa […]

  • Vastuullisten ruokapalveluiden hankintaoppaan julkaisuwebinaari

    Vastuullisten ruokapalveluiden hankintaopas julkaistaan 1.12. klo 13 - 15 järjestettävässä verkkotilaisuudessa. Tilaisuudessa kuulet esimerkkejä oppaan tarjoamista mahdollisuuksista kehittää ruokapalveluita entistä vastuullisimmaksi ja toimivammiksi. Ruokapalvelu voi […]

  • Artesaaniruoka – onko tämä sinun juttusi? -webinaari

    Artesaaniruokaan erikoistuminen on yksi mahdollisuus käsityömäisesti elintarvikkeita valmistavalle yritykselle erottua massasta. Elintarvikealan pienten yritysten kilpailutilanne on haastava, kun esim. isomman vähittäiskaupan hyllyssä on 20000 elintarvikenimikettä. […]

  • Mini-Maaseutugaala Keski-Suomessa

    Keski-Suomen maaseudussa on monta aihetta juhlaan, ja siksi Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatio 2 -hanke (KEKO2-hanke) kutsuu kaikki maaseudun yrittäjät, kehittäjät, asukkaat ja ystävät viettämään juhlailtaa Turkkilan […]