Maaseutumatkailun Euroopan kongressi Vierumäellä

Vierumäki Urheiluopistontie 400, Vierumäki

Noin 250 kansainvälistä matkailualan ammattilaista kokoontuu 6.-8.10.2021 Vierumäelle maaseutumatkailun ja maaseutumatkailuyrittäjyyden kehittämiseksi. Seitsemättä kertaa järjestettävä European Congress on Rural Tourism esittelee osallistujille suomalaista ja päijäthämäläistä […]

Hiilestä kiinni -rahoitushakujen avauswebinaari

Maa- ja metsätalousministeriö avaa 6. lokakuuta uudet rahoitushaut, joilla rahoitetaan maankäyttösektorin Hiilestä kiinni -ilmastotoimikokonaisuuteen liittyviä tutkimus-, innovaatio- ja kehittämishankkeita. Uusia hankkeita rahoitetaan yhteensä noin 13 […]

Artesaaniruoka SM – Mathantverk FM på Åland

FM i Mathantverk på Åland arrangeras 7-9 oktober 2021 med tävlande från Åland, Nordens alla områden samt de baltiska länderna. Syftet med de nationella tävlingarna […]

DigifoodEX: Tunne asiakkaasi maailmalla (sparraustyöpaja), Uusimaa

Löytääkö ulkomainen kuluttaja tuotteenne verkossa? Kuinka tavoitatte BtoB-asiakkaanne digiviidakossa? Osallistu Digifoodex-tukitreeneihin ja paranna sähköisen vientimarkkinoinnin taitojanne! Treenit on suunnattu erityisesti uusmaalaisille pienille ja keskisuurille elintarvikeyrityksille. […]

Luonnosta tuotteeksi -opintomatka Saarijärvelle

Opintomatkalla tutustutaan kahden yrityksen toimintaan: Crenoco ja Luotolan tila. Opintomatka järjestetään 8.10.2021 klo 10-14. Matkan järjestää Luonnosta tuotteeksi -hanke. Tutustu tarkemmin!  

Allergeenien hallinta elintarviketuotannossa -webinaari

Pohditko miten raaka-aineiden hankinnassa ja tuotannossa voi hallinta allergeeneja? Millaisia keinoja tuotantotilojen ja -laitteistoiden puhdistamiseen allergeeneista on? Entä mitkä allergeenitestit ovat tarpeellisia tuoteturvallisuuden kannalta? Tervetuloa Elintarviketurvallisuusjaoston […]

Anuga 2021

Anuga on maailman johtava elintarvikealan messutapahtuma. Vuonna 2019 Anugassa oli 8000 näytteilleasettajaa 100 eri maasta ja tapahtumassa vierailu 170 000 messukävijää yli 200 maasta. Anuga […]

Keski-Suomen ruokaketjun tulevaisuustyöpaja

Keski-Suomen ruokaketjun tulevaisuustyö jatkuu tiistaina 12.10. klo 13-15 järjestettävässä työpajassa. Työpajassa keskustelemme yhdessä siitä, miten toukokuussa julkaistuun linjauspaperiin kirjatut tavoitteet saadaan vietyä käytäntöön. Lisätietoja tapahtumasta […]