• Sanoista tekoihin – Suomen kansallisen ruokahävikkitiekartan suuntaviivat

    Tervetuloa Kansallisen ruokahävikkitiekartan julkistuswebinaariin kuulemaan, mitä ruokahävikin vähentämiseksi tulisi tehdä Suomessa. Luonnonvarakeskuksen tutkijat kertovat ruokahävikin vähentämisen tiekartasta, sen keihäänkärjistä ja toimenpide-ehdotuksista ruokahävikin vähentämiseksi. Webinaari toteutetaan […]

  • Ruokariihi Matchmaking Oulussa – löydä kumppaneita ja vinkkejä yrityksellesi!

    Technopolis Oulu Yrttipellontie 1, Oulu

    Ruokariihi- ja Ruokajälki-hankkeet järjestävät Matchmaking-tapahtuman 20.1.2021, joka on tarkoitettu edistämään elintarvikealan yritysten ja muiden toimijoiden keskinäistä ja toimialarajat ylittävää yhteistyötä esimerkiksi ICT- ja teknologia-alan sekä […]

  • Luonnosta tuotteeksi -hankkeen Virtuaalinen opintomatka

    Luonnosta tuotteeksi -hankkeen Virtuaalisella opintomatkalla päästään tutustumaan kolmen luonnontuotealan toimijaan. Tilaisuus järjestetään 20.01.2021 17.00-19.30 Microsoft Teams:n kautta. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki ja -ohjeet. Omalla koneella ei […]

  • Webinaari: GS1 yritystunniste ja viivakoodit

    GS1 yritystunniste avaa ovet globaaliin järjestelmään, jonka avulla voidaan luoda viivakoodeja ja muita tunnisteita toimialasta riippumatta. Kun tuotteet on merkitty GS1 standardien mukaisesti, niitä ei […]

  • MMM koronatuet maaseutuyrityksille, Varsinais-Suomi

    Ajankohtaista tietoa koronasta johtuvien vaikeuksien väliaikaisesta tuesta maaseutuyrityksille. Uusi tukihaku avautui 31.12.2020. Myönnettävän tuen alaraja on nyt 2000 euroa ja maximi 80 000 euroa. Myös […]