Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Ruokariihi Matchmaking Oulussa – löydä kumppaneita ja vinkkejä yrityksellesi!

ke 20. tammikuun @ 09:00 - 15:15

Ruokariihi- ja Ruokajälki-hankkeet järjestävät Matchmaking-tapahtuman 20.1.2021, joka on tarkoitettu edistämään elintarvikealan yritysten ja muiden toimijoiden keskinäistä ja toimialarajat ylittävää yhteistyötä esimerkiksi ICT- ja teknologia-alan sekä ravintola- ja matkailualan yritysten ja muiden toimijoiden kanssa.

Tapahtuma on osallistujille maksuton, ja se järjestetään kokonaan virtuaalisesti.

Katso ketkä ovat jo mukana ja ilmoittaudu sinäkin!

Verkostoidu myös kansainvälisten toimijoiden kanssa! Tarjoamme halukkaille mahdollisuuden liittyä ilmoittautumisen yhteydessä erikseen koottavalle yritys-/organisaatiolistalle, joka julkaistaan tapahtuman englanninkielisellä sivulla. Toimijalistaa jaetaan kansainvälisille toimijoille esimerkiksi EU:n älykkään erikoistumisen strategiaan kuuluvan Agri-Food-teeman Traceability and Big Data -verkoston kautta, jonka tavoitteena on kehittää ICT:n ja muiden teknologioiden sekä datan hyödyntämistä ruokaketjun kaikissa vaiheissa. Kahdenvälisten, etäyhteydellä järjestettävien kv-tapaamisten ajankohdat sovitaan erikseen seuraavan aikataulun mukaisesti:

  • Ilmoittautuminen päättyy 5.1.2021.
  • Kv-tapaamisista kiinnostuneille toimijoille lähetetään Webropol-kysely, jonka kautta valitaan oman yrityksen/organisaation näkökulmasta kiinnostavat kv-yhteistyötahot. Kyselyyn vastataan 22.1.2021 mennessä.
  • Tapahtumajärjestäjät lähettävät kahdenväliset tapaamispyynnöt viimeistään 29.1.2021. Yritykset/organisaatiot sopivat etätapaamisajankohdan omien aikataulujensa mukaisesti.

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu

Tiedot

Päivämäärä:
ke 20. tammikuun
Aika:
09:00 - 15:15

Tapahtumapaikka

Technopolis Oulu
Yrttipellontie 1
Oulu,
+ Google Map