Skip to content
  • Yhteystiedot
  • Ilmoita yrityksesi hakupalveluun
  • Tilaa uutiskirjeitä
  • Intra
  • –
  • FI
  • SV
  • EN
Takaisin etusivulle
  • Etusivu
  • Etsi yrityksiä
  • Yrittäjälle
    • Miten viestiä lähiruoasta?
    • Ammattikeittiöyhteistyö
    • Elintarvikelainsäädännön ja suoramyynnin ohjeet
    • Oppaita ja vinkkejä yritystoiminnan kehittämiseen
    • Tuotekortti
    • Elintarvikkeiden nimisuojajärjestelmä
    • Yritysten hakupalvelu
  • Kuluttajalle
    • Lähiruoka
    • Luomu
    • Luonnontuotteet
    • Erityiseksi todettu
    • Kumppanuusmaatalous
    • Ruokamatkailu
  • Hanketoimijalle
    • Hankkeet
    • Hyvät käytänteet
    • Viestintä
  • REKO
    • Mikä REKO on?
    • REKO kuluttajille
    • REKO tuottajille
    • REKO ylläpitäjille
  • Tietopankki
    • Tutkimukset ja selvitykset
    • Tilaisuuksien materiaalit
    • Yritystilastot
    • Aitoja makuja -lehti
  • Ruokasektori
    • Koordinaatiohanke
    • Ajankohtaista
  • Search
Takaisin etusivulle
  • Etusivu
  • Etsi yrityksiä
  • Yrittäjälle
    • Miten viestiä lähiruoasta?
    • Ammattikeittiöyhteistyö
    • Elintarvikelainsäädännön ja suoramyynnin ohjeet
    • Oppaita ja vinkkejä yritystoiminnan kehittämiseen
    • Tuotekortti
    • Elintarvikkeiden nimisuojajärjestelmä
    • Yritysten hakupalvelu
  • Kuluttajalle
    • Lähiruoka
    • Luomu
    • Luonnontuotteet
    • Erityiseksi todettu
    • Kumppanuusmaatalous
    • Ruokamatkailu
  • Hanketoimijalle
    • Hankkeet
    • Hyvät käytänteet
    • Viestintä
  • REKO
    • Mikä REKO on?
    • REKO kuluttajille
    • REKO tuottajille
    • REKO ylläpitäjille
  • Tietopankki
    • Tutkimukset ja selvitykset
    • Tilaisuuksien materiaalit
    • Yritystilastot
    • Aitoja makuja -lehti
  • Ruokasektori
    • Ajankohtaista
  • SV
  • EN
Etusivu » Tapahtumat
10 tapahtumat found.

Tapahtumat Etsi aja Näkymät navigointi

Tapahtuma Views Navigation

  • Lista
  • Kuukausi
  • Päivä
Tänään
  • tammikuu 2021
  • ke 13
    13.1.2021 @ 10:00 - 11:30

    Potentialen i att nyttja vildfisk från Skärgårdshavet / Saaristomeren luonnonkalan hyödyntämispotentiaali

    Webbinarieserie: ”Fiskprodukter från skärgården idag och i framtiden”. Småskaligt kustfiske står inför stora utmaningar. Den här webbinarie-serien tar fasta på potential inom förädling av fisk […]

  • to 14
    14.1.2021 @ 09:45 - 14:15

    Vastuullisuus ja tuotetiedot näkyviksi läpi ruokaketjun, Pohjois-Pohjanmaa

    Ruokaketjun toimijoilta edellytetään vastuullista ja läpinäkyvää toimintaa, mutta mitä se tarkoittaa käytännössä? Vastuullinen ruokaketjun yritys toimii taloudellisesti kannattavasti ja panostaa lisäksi mm. ympäristön ja tuotantoeläinten […]

  • to 14
    14.1.2021 @ 11:00 - 12:30

    Webinaarisarja: E-commerce and Retail Technology Opportunities – Focus on Sweden

    Business Finlandin järjestämässä kolmen webinaarin sarjassa tutustutaan asiantuntijoiden johdolla Ruotsin, Iso-Britannian ja Ranskan sähköisen kaupankäynnin mahdollisuuksiin. Vähittäiskaupan ala kehittyy nopeasti ja avaa kiinnostavia liiketoimintamahdollisuuksia suomalaisille […]

  • pe 15
    15.1.2021 @ 10:00 - 11:00

    Strömmingens och vassbukens potential / Silakan ja kilohailin potentiaali

    Webbinarieserie: ”Fiskprodukter från skärgården idag och i framtiden”. Småskaligt kustfiske står inför stora utmaningar. Den här webbinarie-serien tar fasta på potential inom förädling av fisk […]

  • ti 19
    19.1.2021 @ 09:00 - 10:00

    Sanoista tekoihin – Suomen kansallisen ruokahävikkitiekartan suuntaviivat

    Tervetuloa Kansallisen ruokahävikkitiekartan julkistuswebinaariin kuulemaan, mitä ruokahävikin vähentämiseksi tulisi tehdä Suomessa. Luonnonvarakeskuksen tutkijat kertovat ruokahävikin vähentämisen tiekartasta, sen keihäänkärjistä ja toimenpide-ehdotuksista ruokahävikin vähentämiseksi. Webinaari toteutetaan […]

  • ti 19
    19.1.2021 @ 13:00 - 14:00

    Yhteistyöllä enemmän – ruokahävikkiä vähemmän -webinaari

    Ruokahävikkihaasteeseen on havahduttu viimeisten 10 vuoden aikana. Hävikkiä syntyy kaikissa ruokaketjun vaiheissa. Hävikin myötä hukkaamme resursseja, aikaa, työvoimaa ja rahaa. Hävikin syntyminen myös lisää ruoan […]

  • ke 20
    20.1.2021 @ 09:00 - 15:15

    Ruokariihi Matchmaking Oulussa – löydä kumppaneita ja vinkkejä yrityksellesi!

    Technopolis Oulu Yrttipellontie 1, Oulu

    Ruokariihi- ja Ruokajälki-hankkeet järjestävät Matchmaking-tapahtuman 20.1.2021, joka on tarkoitettu edistämään elintarvikealan yritysten ja muiden toimijoiden keskinäistä ja toimialarajat ylittävää yhteistyötä esimerkiksi ICT- ja teknologia-alan sekä […]

  • ke 20
    20.1.2021 @ 17:00 - 19:30

    Luonnosta tuotteeksi -hankkeen Virtuaalinen opintomatka

    Luonnosta tuotteeksi -hankkeen Virtuaalisella opintomatkalla päästään tutustumaan kolmen luonnontuotealan toimijaan. Tilaisuus järjestetään 20.01.2021 17.00-19.30 Microsoft Teams:n kautta. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki ja -ohjeet. Omalla koneella ei […]

  • to 21
    21.1.2021 @ 09:00 - 10:00

    Webinaari: GS1 yritystunniste ja viivakoodit

    GS1 yritystunniste avaa ovet globaaliin järjestelmään, jonka avulla voidaan luoda viivakoodeja ja muita tunnisteita toimialasta riippumatta. Kun tuotteet on merkitty GS1 standardien mukaisesti, niitä ei […]

  • to 21
    21.1.2021 @ 09:00 - 10:00

    MMM koronatuet maaseutuyrityksille, Varsinais-Suomi

    Ajankohtaista tietoa koronasta johtuvien vaikeuksien väliaikaisesta tuesta maaseutuyrityksille. Uusi tukihaku avautui 31.12.2020. Myönnettävän tuen alaraja on nyt 2000 euroa ja maximi 80 000 euroa. Myös […]

  • Edelliset Tapahtumat
  • Tänään
  • Seuraavat Tapahtumat
  • Google-kalenteri
  • iCalendar
  • Outlook 365
  • Outlook Live
  • Vie .ics-tiedostona
  • Vie Outlook .ics -tiedostoon

Tietosuojaselosteissa kerrotaan, miten käsittelemme henkilötietoja:
Aitojamakuja.fi sivustolla (Linkki avaa PDF-tiedoston) / Aitojamakuja.fi yrityshakupalveluun jätettävien tietojen osalta (Linkki avaa PDF-tiedoston) / Tietosuojaseloste ruokasektorin sähköpostilista (Linkki avaa PDF-tiedoston)
Sivuston rahoittajien ja toimijoiden logot: Turun yliopisto, Helsingin yliopiston Ruralia-keskus, ProLuomu, Ruokasektorin koordinaatiohanke, Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto, Elinkeino- liikenne ja ympäristökeskus, Maaseutu.fi, Maa- ja metsätalousministeriö, MTK ja SLC.

© 2025 aitojamakuja.fi – Kaikki oikeudet pidätetään