-
Opi private label-osaajaksi -työpajat, osa 3
Haluatko perehtyä tarkemmin premium private label-liiketoimintaan ja kehittyä taitavaksi toimittajaksi? FINLABEL-hanke järjestää kuusi OPI PRIVATE LABEL OSAAJAKSI-työpajaa (6 x 2,5 h) 13.3.2025 – 19.5.2025 aikana. […]
-
Hyvien vastuullisuuskäytänteiden edistäminen julkisissa ruokapalveluissa, etäyhteys
Tervetuloa kuuntelemaan, inspiroitumaan ja keskustelemaan julkisen sektorin vastuullisuustoimenpiteistä maanantaina 14.4.2025 klo 13-15 järjestettävään verkkotilaisuuteen! Vastuullisuustyö on erottamaton osa julkisen sektorin ruokapalvelujen arkipäivää. Ympäristövastuullisuuteen on kiinnitettävä huomiota enenevässä määrin […]
-
Ruokaprovinssin brändi- ja viestintätyöpajat, osa 1, Seinäjoki
Pitäisikö mielestäsi Etelä-Pohjanmaan vahva ruokamaakunta näkyä ja kuulua enemmän? Jos näin, niin tule mukaan vaikuttamaan millaista brändi- ja viestintätyötä jatkossa tehdään Ruokaprovinssin hyväksi. Etelä-Pohjanmaan ruoka-alan […]
-
Luomuinstituutin webinaarisarja: Biojalostetun metsäteollisuussivutuotteen käyttö maanparannusaineena
Väitöskirjatutkija ja Suomen ekosovellus Oy:n yrittäjä Jukka Kivelä kertoo, miten metsäteollisuuden sivuvirtoja voidaan käyttää luomutuotannossa maanparannusaineena. Ke 16.4.2025 klo 15-16 Jukka Kivelä, Helsingin yliopisto. Liity […]
-
Kestävä liiketoiminta näkyväksi -vastuullisuustyöpaja, Ruokolahti
Käytännönläheisessä valmennuksessa perehdytään vastuullisuuteen kiinteänä osana elintarvike-, ravintola- ja ruokamatkailuyritysten päivittäistä toimintaa ja kehitystyötä. Osallistujien ymmärrys vastuullisuudesta ja sen merkityksestä liiketoiminnalle kasvaa. Osallistujat saavat konkreettisia […]
-
Digitaaliset markkinointikanavat -webinaari, Etelä-Savo
Digitaaliset markkinointikanavat tuovat esille yritystäsi ja tuotteitasi – jopa täysin ilmaiseksi. Onko sinulle tuttuja verkkosivujen (SEO) ja hakukoneoptimoidut tekstit? Entä käytätkö hastageja vai asiasanoja? Tule kuulolle […]
-
Myyvä ruokalahja! -webinaari ja työpaja, Kainuu
Webinaariosuudessa käydään mm. trendit 2025, hyvän lahjatuotteen ominaisuudet ja esimerkkejä hyvistä lahjatuotteista meiltä ja maailmalta, asiakkaan tavoittaminen ja myyntikanavat. Työpajassa kehitetään uusia ja innovatiivisia elintarvikelahjaideoita, […]
-
Hyvä paha ruoka – tutkimustietoa ruoasta Tiedekulmassa, Helsinki ja etänä
Valmisruoat, lisäaineet, sokeri, suola, erilaiset dieetit – mitä ravitsemuksesta pitäisi tietää ja millaisia väärinkäsityksiä ruokaan ja syömiseen liittyy? Mitä tutkimus kertoo geenien ja ravitsemuksen yhteydestä? […]
-
Opi private label-osaajaksi -työpajat, osa 4
Haluatko perehtyä tarkemmin premium private label-liiketoimintaan ja kehittyä taitavaksi toimittajaksi? FINLABEL-hanke järjestää kuusi OPI PRIVATE LABEL OSAAJAKSI-työpajaa (6 x 2,5 h) 13.3.2025 – 19.5.2025 aikana. […]
-
Lähiruokakioskin avajaiset Tukkutorilla Helsingissä
Uudenlainen, Uudenmaan lähiruokatuottajia voimistava, kiertävä kioski avasi pääsiäisenä Tukkutorille Kalasatamaan. Virallisia avajaisia juhlitaan 25.4. Tervetuloa paikalle tutustumaan kioskiin ja maistelemaan tuotteita! Lähiruokakioski on uudenlainen toimija […]
10 tapahtumat found.