-
Maakunnallinen elintarvike- ja luonnontuotealan yrittäjien ja kehittäjien tapaaminen Kainuussa
Tervetuloa elintarvike- ja luonnontuotealan yrittäjät ja kehittäjät tapaamiseen! Aika: 20.2.2025, klo 9.30 - 15 Paikka: Vaarantalo, Halmetmäentie 2 a, Paltamo, Kainuu Ilmoittaudu mukaan täyttämällä oheinen […]
-
Kasvitaito 2.0 -hankkeen webinaari: Myynti ja markkinointi, osa 2, Pohjois-Karjala, Kainuu ja Pohjois-Savo
Tule tutustumaan avomaalla tuotettavien vihannesten ja muiden erikoiskasvien myyntiin ja markkinointiin. Luento on jatkoa 13.2 pidetylle myynnin ja markkinoinnin koulutuksella. Voit kuitenkin osallistua myös vain […]
-
Vastuullisuustyön nykytilan kartoitus ruokaketjun pk-yrityksille, Pohjois-Savo
Tule kartoittamaan yrityksesi vastuullisuustyön nykytilaa ja kuulemaan yritysvastuusta ja kestävyysraportoinnin asettamista mahdollisuuksista ja velvotteista. Ajankohta: to 20.2.2025 klo13-16 Paikka: Kuopion Klubi, Kuninkaankatu 10, 70100 Kuopio Kenelle: Pohjoissavolaiset ruokaketjun […]
-
FINLABEL -tietoiskut private label-markkinasta
FINLABEL -hanke tarjoaa tietoa private label-valmistuksesta kansainvälistymisen keinona. Mitä uusia kasvumahdollisuuksia korkeamman hintaluokan private label-tuotteiden valmistus tarjoaa suomalaisille elintarvikevalmistajille?Olet tervetullut mukaan maksuttomiin TIETOISKUIHIN Teamsiin, tutustu […]
-
NuFo & EIT Food – Collaboration, Research, and Networking Locally and Internationally
Nutrition and Food Research Center (NUFO) at the University of Turku warmly invites you to an open event where we will introduce our research activities […]
-
Webinaari: Ruokastrategian valmistelun eteneminen
Tervetuloa kuulemaan kansallisen ruuan pitkän aikavälin strategian valmistelun etenemisestä 26.2.2025 klo 8.30-9.00! Vuoden 2024 lopussa käynnistyneen ruokastrategian valmistelun ensimmäinen vaihe on käynnissä. Tilannekuvaa on hahmoteltu, […]
-
Kouluruoka kohtaa kulttuurin – Euroopan kulttuuripääkaupunkivuosi lasten ja nuorten lautasilla, Pohjois-Pohjanmaa ja Kainuu
Tervetuloa kuulemaan ja ideoimaan kuntien ruokapalveluille sopivaa Arctic Food Lab -menua! Julkaisemme ammattikeittiöihin soveltuvat reseptit, joissa hyödynnetään monipuolisesti alueemme raaka-aineita – liha-, maito-, vilja-, kala- […]
-
Erottuva elintarvike -työpaja: tuotekehitys ja tuoteideointi, Varsinais-Suomi
Erottuva elintarvike -työpajat 27.2., 12.3. ja 9.4. Salossa Haaveiletko elintarviketuotteen kehittämisestä? Haluaisitko olla tulevaisuuden ruokaketjun aallon harjalla ja kehittää huippu tuotteita kansallisille ja kansainvälisille markkinoille? […]
-
Elintarvikealan tukkukauppaselvityksen julkaisutilaisuus, Helsinki
Tervetuloa Elintarvikealan tukkukauppa -selvitystyön julkaisutilaisuuteen! Aika: tiistai 4.3. klo 9.00-10.45 Paikka: Tieteiden talo, Kirkkokatu 6, Helsinki (myös etäyhteys) Maa- ja metsätalousministeriö on tilannut Luonnonvarakeskukselta […]
-
ETS: Kuluttaja haluaa kalaa! – Mitä jokaisen elintarvikealan asiantuntijan tulisi tietää kalasta? -webinaari, osa 1
Kalan kulutuksen lisääminen hyödyttäisi koko elintarviketaloutta ja kuluttajat haluaisivat näin tehdä, mutta mitä he oikeasti haluavat. Mikä on oikeasti vastuullista kalaa? Mitä ympäristö- ja terveyshyötyjä […]
10 tapahtumat found.