-
Vastuullisuudella varmuutta toimitusketjuihin, Pohjois-Pohjanmaa
Peruna-alan toimija, tiedätkö miten vastuullisuuden kasvavat vaatimukset vaikuttavat liiketoimintaasi? Tule mukaan Vastuullisuudella varmuutta toimitusketjuihin -tilaisuuteen! EU:n vastuullisuussääntely tulee näkymään myös peruna-alan toimijoiden arjessa mm. alihankinta- ja […]
-
Tieteellisgastronominen ruokaklubi, teemana sipuli
Tieteellisgastronominen ruokaklubi – tuttujen kesken TG-klubi – on Turun yliopiston Ravitsemus- ja ruokatutkimuskeskuksen ja Etelä-Pohjanmaan kesäyliopiston yhteinen avoin tapahtuma. Klubi järjestetään samaan aikaan sekä Helsingissä, Turussa että […]
-
Hävikkihyppy-innovaatiohaasteen aloituswebinaari
Onko yritykselläsi ratkaisu tai idea, miten kotona syntyvää hävikkiä voisi vähentää? Kiinnostaisiko teitä kehittää tällaisia palveluita? Hae mukaan Hävikkihyppy-hankkeen innovaatiohaasteeseen! Suomi on sitoutunut puolittamaan elintarvikejätteen […]
-
Kasvitaito 2.0 -hankkeen webinaari: Värikasvit, Pohjois-Karjala, Kainuu ja Pohjois-Savo
Tällä luennolla pääset tutustumaan siihen, mitä kasveja ja mihin tarkoituksiin voitaisiin tuottaa värikasveina. Yrittäjäpuheenvuoron pitää Idän Kehräämön pääkehruri Anniina Nykänen. Kouluttajana Yrjö Vähäkallio. Ajankohta: torstaina […]
-
Pientuottajien polku ruokapalveluihin -tapahtuma, Helsinki
Monet ruokapalvelut, kuten kuntien keittiöt, ovat asettaneet tavoitteekseen lisätä lähiruoan ja luomutuotteiden käyttöä. Urban&Local-hanke järjestää tilaisuuden, jossa yhdistetään pien-, lähi-ja luomutuottajat sekä ruokapalveluiden tarjoajat. Tilaisuudessa pientuottajilla – […]
-
Teknologiapilottipäivä – Ratkaisuja teollisuuden ja elintarvikealan tulevaisuuteen!, Etelä-Pohjanmaa
Tervetuloa Seinäjoen ammattikorkeakoululle tutustumaan teknologisiin ratkaisuihin, jotka ovat osa teollisuuden ja elintarviketeollisuuden toimintaa. Tapahtuma on avoin kaikille, eikä vaadi ennakkoilmoittautumista. 🔹 Energiaratkaisuja 🔹 Automaatio- ja […]
-
Varsinaissuomalaisten elintarvike- ja ruoka-alan aamukahvit, Uusikaupunki
Kuulemme mielenkiintoisen uusien yrittäjien tarinan, oppilaitosten edustajilta yhteistyömahdollisuuksista ja tapaamme alan muita toimijoita. pe 7.2. klo 8.30-10 Brasserie Golf (Golfintie 2, Uusikaupunki) Viime vuoden lopulla […]
-
Luonnontuotteiden keruun ja luomusertifioinnin organisoinnin fokusryhmä, Teams
Järjestämme luonnontuotteiden keruutoiminnan ja luomusertifioinnin kehittämiskysymyksiä käsittelevän tilaisuuden tiistaina 11.2.2025 klo 9.15–11.00 Teamsissa. Ensimmäisessä kokoontumisessa käydään teemakokonaisuutta läpi nykytilan ja lähitulevaisuuden osalta sekä tunnistetaan jatkokäsittelyyn […]
-
Vinkkejä suoramyyntiin -webinaari, Etelä-Savo
Maatila tai elintarvikejatkojalostaja, suunnitteletko suoramyynnin aloittamista tai olet jo aloittanut suoramyynnin, mutta haluat kehittää omaa toimintaasi? Tule kuulolle 11.2.2025 klo 14-15! Tässä webinaarissa saat vinkkejä […]
-
Inspiraatiota ja ideoita luonnontuotteiden hyödyntämiseen: teemana ruoat ja koristelu
Webinaarisarjassa kerrotaan, miten matkailuyritykset voivat hyödyntää monipuolisesti luonnontuotteita. Webinaarisarjan vinkit sopivat erityisesti sellaisille matkailuyrityksille, jotka haluavat toiminnassaan tuoda esille luontoa ja luontolähtöisyyttä. Osallistua voi yksittäisiin […]
10 tapahtumat found.