Ruokayrittäjien kevätpäivät, Helsinki

Päivitä osaamisesi, verkostoidu ja tee kauppaa. Tapahtuma on sinua varten, jos arvostat laadukkaita raaka-aineita, innovatiivisia ruokatuotteita ja haluat olla eturintamassa luomassa uusia ruokatrendejä. Tarjolla on liiketoimintaa […]

Tule kehittämään Lähiruokapäivää kanssamme webinaari

Kutsumme Lähiruokapäivän tapahtumajärjestäjiä edellisvuosilta kehittämään tulevaa Lähiruokapäivää kanssamme 12.4. klo 13-14:30 järjestettävään webinaariin. Missä vaiheessa vuoden 2024 Lähiruokapäivän suunnittelu valtakunnallisesti on? Mitä asioita nousi esiin […]

Etsi Luomua -palvelun esittely

Tervetuloa tutustumaan ammattikeittiöille ja luomuyrittäjille tarkoitettuun luomutuotteiden hakupalveluun. Infossa esitellään Etsi Luomua -palvelu, joka on valtakunnallinen ja julkinen luomutuotteiden ja -tuottajien hakupalvelu ruokapalveluille ja ravintoloille. […]

Kiertotaloutta menusuunnitteluun -webinaari

Kutsumme ravintolasi mukaan kiertotalouden vallankumoukseen! Suurin este ravintoloiden kiertotalouden muutoksessa on tiedon ja taitojen puute. Olemme Ce4Re-hankkeessa räätälöineet ravintoloiden kiertotalouteen liittyvän ilmaisen koulutuspaketin, joka helpottaa […]

BIOSYS Japani – KickOff, Joensuu ja osin Teams

Tervetuloa BIOSYS Japani-hankkeen sidosryhmätilaisuuteen ja KickOff-tapahtumaan Pohjois-Karjalan maakuntaliittoon. Aloitamme 17.4.2024 klo 11.00-12.00 Pohjois-Karjalan kauppakamarin sekä Suomen Japanin kauppakamarin yhteiswebinaarilla Japanin markkinoista ja ajankohtaisista asioista. Tähän […]

Kohti kestävää eteläpohjalaista ruokajärjestelmää, Seinäjoki

Tervetuloa Seinäjoelle pe 19.4. klo 12-16 seminaariin, jossa pohditaan eri näkökulmista ruokajärjestelmän tarvitsemaa kestävyysmuutosta. Miksi muutosta tarvitaan, miten biodiversiteetti huomioidaan kotieläintuotannossa, mitä luontojalanjälki-laskenta kertoo suomalaisista […]