Asiakastilaisuus elintarvike- ja prosessiteollisuuden toimijoille, Lahti
Osaamisen arvo ja tuotekehityksen turva Aika: torstai 7.3.2024 klo 14.00–16.00 Paikka: Food Pilot Plant & Showroom, LAB-ammattikorkeakoulu Mukkulankatu 19 15210 Lahti Tarjolla iltapäiväkahvit ja pieni makea Varaa […]
FOOD – Ratkaisuja ruokakehitykseen, Lahti
LAB-ammattikorkeakoulun teknologiayksikkö järjestää keväällä 2024 kolmen yritystilaisuuden sarjan Materiaalien mahdollisuudet - tehoa testaukseen ja tuotekehitykseen. Tilaisuudet järjestetään Lahden kampuksella (Mukkulankatu 19). Tule kuulemaan yksikön ajankohtaisimmat […]
Osaamisverkostot ja alustat tutuiksi Hiilestä kiinni -webinaari
Osaamisella on avainrooli maatalous- ja metsäalan ilmastotavoitteiden saavuttamisessa.Tärkeiksi kehittämiskohteiksi on tunnistettu muun muassa opetusmetsien ja -tilojen nostaminen kestävyysosaamisen kokeilualustoiksi, panostukset tilojen talousosaamiseen sekä ajantasaisten oppimateriaalien […]
Kotimaiset erikoiskasvit -ruokatyöpaja, Hämeenlinna
Käytännön ruokatyöpajassa keskitymme kotimaisiin erikoiskasveihin. Näihin kasveihin ja jalosteisiin kuuluvat mm. öljyhamppu, härkäpapu, kvinoa, makealupiini ja pellava. Tutustumme miten nämä raaka-aineet käyttäytyvät ruoanvalmistuksessa ja leivonnassa. […]
Iskussa maailmalle: markkinoinnin ja myynnin koulutuspolku
Jotpan kilpailuttamat elintarviketeollisuuden vientiä, digitaalisuutta ja kestävää tulevaisuutta tukevat koulutukset pyörivät vuonna 2024. Aava & Bangin järjestämä koulutuskokonaisuus: Kaipaatko potkua markkinointiin ja muskeleita myyntiin? Haaveiletko […]
PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic, Helsingin Messukeskus
Pakkaus-, elintarvike- ja muovialan ammattitapahtumat Helsingin Messukeskuksessa 13.–14.3.2024. Tapahtumakokonaisuudessa ovat mukana alojen koko arvoketjut suunnittelusta käyttöön ja markkinoinnista raaka-aineisiin. Mukana tapahtumakokonaisuudessa on myös graafisen alan […]
Gastro 2024
Horeca-alan vaikuttavin tapahtuma Gastro Helsinki 13.-15.3.2024, Messukeskus Helsinki Merkittäviä makuja, oivalluksia ja uuden löytämisen iloa ammattilaisille tarjoaa Gastro Helsinki, joka kokoaa hotelli ja ravintola-alan ammattilaiset […]
Webinaarisarja elintarvikevalvonnan vaatimuksista ruokapalvelualan toimijoille, osa 1
Ovatko käyttämäni pakkausmateriaalit varmasti turvallisia? Kuinka huolehdin jätehuollosta ympäristövastuullisesti? Mitä väitteitä voin esittää elintarvikkeesta? Maaliskuussa järjestämämme webinaarisarjan elintarvikevalvonnan vaatimuksista ruokapalvelualan toimijoille. Voit ilmoittautua mukaan yhteen […]
Nimisuojasta lisäarvoa Perämeren kalatuotteille, Pohjois-Pohjanmaa
Tule kuulemaan mitä hyötyä nimisuojauksesta on ja osallistu keskusteluun, mille kalatuotteelle tai -tuotteille Perämeren alueella tulisi lähteä hakemaan EU:n nimisuojaa. Aika: 14.03.2024 14:00 - 16:00 […]
Tietoisku sähköisestä digimyynnin työkalu Graanista tuottajille, etäyhteys
Tietoisku sähköisestä digimyynnin työkalusta erityisesti suoramyyjien ja REKO-tuottajien arkea helpottamaan Perjantai, 15. maaliskuuta · 9:00 - 10:30 Google Meet: https://meet.google.com/weh-scdg-exq Graanin kehittäjä Maarit Rockenfeller kertoo, […]