Ruoka-alan uudet mahdollisuudet
Ruoka-alan vuosiseminaarissa keskitytään elintarvikealan tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan mahdollisuuksiin sekä muutoksiin liittyvään varautumiseen erityisesti elintarvikeyritysten näkökulmasta. Seminaarin yhteydessä julkistetaan myös elintarvikealan toimialaraportti ja pk-yritysbarometrin tuloksia. […]
Kalaparlamentti, Teams
Vuoden viimeinen Kalaparlamentti järjestetään 29.11.2023 klo 13-15 (Teams). Tilaisuuden teema liittyy tällä kertaa kalastajien liiketoimintaan ja sen kehittämiseen. Lisätietoja ja linkki!
ETS: Myyttejä elintarviketurvallisuudesta – Miten välttää ruokamyrkytys jouluna?, webinaari
Elintarviketieteiden Seuran Elintarviketurvallisuusjaosto järjestää alasta kiinnostuneille, kuluttajille, alan opiskelijoille ja ammattilaisille marraskuussa webinaarin aiheesta: Myyttejä elintarviketurvallisuudesta – Miten välttää ruokamyrkytys jouluna? AIKA: Ke 29.11.2023 klo 17:00 […]
Webinaari Kumppanuustaloudesta, Satakunta
kumppanuusmaataloudesta kiinnostunut! Ilmoittaudu mukaan webinaariin, joka järjestetään torstaina 30.11.2023 klo 9.30-11.30 Teams-yhteyksin. Linkki lähetetään ilmoittautuneille keskiviikkona 29.11.2023. Webinaarin ohjelmassa: 9.35 Alustus kumppanuusmaataloudesta / Hannele Suvanto, […]
Nyt tarttis juhlia ruokamatkailua! Hungry for Finland Festivaali, Helsinki
Tervetuloa juhlimaan ruokamatkailua ja ruokamatkailukilpailun menestyjiä! Tule vuoden herkullisimpaan tapahtumaan osallistumaan, verkostoitumaan, nauttimaan markkinatunnelmasta ja kuulemaan uutta. Ja mikä tärkeintä – nostamaan malja Suomen parhaille ruokamatkailutuotteille […]
LUKOKE -työpajat koulutuksen kehittämisestä, työpaja 3
Tule mukaan luomuopetuksen kehittämiseen! Suomen kansallisten luomutavoitteiden saavuttamiseksi, luomuosaajia tarvitaan koko ruokaketjussa: alkutuotannossa, jatkojalostuksessa sekä ruoanvalmistuksessa. Koulutuksen ja elintarvikeyritysten luomuosaamiseen liittyvä selvitystyö on loppumetreillä. Kyselyissä […]
Väitöstilaisuus: Ruokajärjestelmien kestävyyssiirtymä ja alueet keskinäisriippuvuuksien maailmassa
Susanna Kujala väittelee Vaasan yliopistossa 1.12. klo 12.00 alkaen. Väitöstilaisuutta voi seurata Zoomissa. Lue lisää ja löydä linkki! Ruoan tuotannon, kulutuksen ja koko ruokajärjestelmän kestävyyttä […]
Google Business & LinkedIn matkailu- ja ruokaketjun toimijoiden markkinointi- ja viestintäkanavina, Salo
Google Business on olennainen ja keskeinen työkalu yrityksille digitaalisessa markkinoinnissa, jonka avulla autat asiakkaitasi löytämään tuotteesi ja palvelusi helpommin. Google Busineksen avulla voit myös mm. […]
LUKOKE -työpajat koulutuksen kehittämisestä, työpaja 4
Tule mukaan luomuopetuksen kehittämiseen! Suomen kansallisten luomutavoitteiden saavuttamiseksi, luomuosaajia tarvitaan koko ruokaketjussa: alkutuotannossa, jatkojalostuksessa sekä ruoanvalmistuksessa. Koulutuksen ja elintarvikeyritysten luomuosaamiseen liittyvä selvitystyö on loppumetreillä. Kyselyissä […]
Pakastekuivaus tuotekokeilussa, Kainuu
Työpajassa perehtydään pakastekuivauksen perusteisiin ja saadaan tietoa toimintatavan käyttöön ottamisesta, laitteiston käytöstä ja opitaan eri luonnon materiaaleista, joita laitteella voidaan pakastekuivata. Osallistujien omia kehitysideoita voidaan […]