• Luonnontuotealan hanketoteuttajien palaveri

    Ruokasektorin valtakunnallinen koordinaatiohanke järjestää Luonnontuotealan hanketoteuttajien palaverin 11.12.2023 klo 12.00 – 14. Sisältöaiheita voi ehdottaa Juhalle ja ilmoittautuminen myös hänelle juha.rutanen@helsinki.fi

  • Online-työpaja: Kehitä luomua tiedolla

    Lähiruokaa, luomua ja luonnontuotteita - Ruokasektorin koordinaatio -hanke järjestää luomualan kehittäjille omia online-työpajoja. Online-työpajat on suunnattu hanketoteuttajille ja muille luomualan kehittäjille. Työpajojen teemat vaihtelevat. Seuraava […]

  • Maaseutuohjelman Valtakunnallisten hankkeiden tuloksia -webinaari

    Maaseudun kehittämisessä tietyt teemat nousevat niin tärkeiksi, että niitä on edistetty valtakunnallisesti. Valtakunnallisten hankkeiden tulokset ovat hyödynnettävissä koko maassa, ei ainoastaan paikallisesti. Viime rahoituskauden aikana […]

  • Luomututkimuksen webinaarisarja

    Luomuinstituutin webinaarisarjassa kuullaan luomututkimuksen ajankohtaisista aiheista, kun alan asiantuntijat esittelevät tutkimustaan. Syksyn webinaarisarjassa aiheina ovat muun muassa maan kasvukunto, luomuruoan yhteydet ihmisen ja ympäristön terveyteen, […]

  • Tieteellis-gastronominen ruokaklubi, teemana ruoan väri

    Tieteellisgastronominen ruokaklubi – tuttujen kesken TG-klubi – on Turun yliopiston, Hotelli- ja ravintolamuseon sekä Etelä-Pohjanmaan kesäyliopiston yhteinen avoin tapahtuma, joka kokoontuu joka kuun ensimmäisenä keskiviikkona, kesä- […]

  • Iskussa maailmalle -kasvuohjelman infotilaisuus, Teams

    Iskussa maailmalle on täällä taas – kasva kanssamme kestävästi, kotimaassa ja kansainvälisesti. Suomalaisille elintarvikkeille on kysyntää – maailmalla ja kotimaassa. Kyse on vain siitä, miten […]