Ruokasektorin Tutkimustiistai-infot
Tutkimustiistaissa 6.6. klo 9-10 käsitellään aluksi kombucha-juomien probioottisuuden arviointia (mm. nokkonen). Toisessa aiheessa tarkastellaan kuluttajien halukkuutta/valmiutta käyttää ICT:tä ja digitaalisia välineitä elintarvikeostoksissa sekä ostopäätöksiin vaikuttavia […]
Luonnontuotteiden käyttö ammattikeittiössä -webinaari
Elintarvike ja Terveys-lehti järjestää Luonnontuotteiden käyttö ammattikeittiössä -webinaarin tiistaina 6.6. klo 11.30–16.15. Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu 4.6. mennessä! Webinaarissa esityksiä mm. Luonnontuotteiden monet mahdollisuudet Luonnontuotteet […]
AgriVenture Finland 2023
Biotalouskampus, Jyväskylän ammattikorkeakoulu Tuumalantie 17, TarvaalaAgriVenture2023 -tapahtuman tavoitteena on lisätä tietoisuutta, tarjota verkostoitumismahdollisuuksia, nopeuttaa innovaatioiden käyttöönottoa sekä luoda yhteistyö- ja kasvumahdollisuuksia yrityksille. https://www.jamk.fi/fi/projekti/agriventure-finland-2023 Tapahtuma koostuu inspiroivista Keynote-puheenvuoroista, demonstraatioista, startup-yrityksien pitchauksista […]
Hävikkifoorumi-hankkeen loppuseminaari, Helsinki
Loppuseminaarissa esitellään hankkeen keskeiset tulokset sekä keskustellaan kansallisten ruokahävikkitoimien tulevaisuudesta. Mitkä keinot ovat keskeisiä kuluttajien ruokahävikkiin vaikuttaessa? Mikä tulisi olla fokus kuluttajiin kohdistuvissa ruokahävikkitoimissa jatkossa? […]
Tule seuraamaan kokkailua kosteikkokasveista!
Kokkaustapahtumassa on mukana neljä villiyrttikokkia: Edith Keto, Janne Länsipuro, Jyrki Tsutsunen sekä Mohamed Zakkoumi. Tervetuloa seuraamaan leikkimielistä kokkikisaa ja maistelemaan heidän loihtimiaan herkkuja! Aika: ke […]
Tutustumisretki Turkuun – moniaistinen Flavoria, Etelä-Pohjanmaa
Prosessien ja tilojen kehittäminen living lab ympäristössä. Tutustumisretki 8.6.2023 Turun yliopiston Aistikattila Flavoriaan! Flavoria on moniaistitila, jossa on mahdollista kokea erilaisia moniaistielämyksiä kuvien ja videoiden, […]
KIKE Markkinakatsaus, kohdemaina Ruotsi, Tanska, UK, Etelä-Korea ja Japani
Tule KIKE Markkinakatsaukseen 8.6.2023 klo 10 – 12 Zoomiin kuulemaan ilmastoviisaan elintarvikemarkkinan kehityksestä maailmalla. Ilmoittautumisesi jälkeen saat liittymislinkin sähköpostiisi. Osallistuminen on maksutonta. Ohjelma: Klo 10.00 […]
Makumatka kulttuuripääkaupunkiin 2026, Oulu
Ruoka-alan yritysten mahdollisuudet Oulun kulttuuripääkaupungissa 2026 – tietoa, sparrausta, kokemuksellisuutta ja verkostoitumista! Kulttuuripääkaupunkivuosi 2026 tuo Ouluun laajan ja monipuolisen kävijäkunnan eri puolilta maailmaa. Kulttuuripääkaupunkivuosi avaa […]
Villiyrttikarkelot, Oulu
Villiyrttikarkelot on koko perheen tapahtuma, jossa esitellään luontoalan mahdollisuuksia – luonnon villejä tuotteita ja palveluja villissä luonnossa. 10.6.2023 klo 10-16, Åströminpuisto, Mannenkatu 1, Oulu Villiyrttikarkeloissa […]
Julkiset hankinnat pienyritysten mahdollisuutena, webinaari
Koulutuksessa pureudutaan julkisiinhankintoihin käytännönläheisesti ja opetellaantarjouspyyntöihin vastaamista. Käymme läpijulkista hankintaprosessia ja siihenvalmistautumista. Lisäksi harjoittelemmetarjouspyyntöön vastaamista. 12.6.2023 klo 9.15 - 12.30 Tilaisuus toteutetaan webinaarina, ilmoittaudu viimeistään […]