Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Ruokasektorin Tutkimustiistai-infot

6.6.2023 @ 09:00 - 10:00

Tutkimustiistaissa 6.6. klo 9-10 käsitellään aluksi kombucha-juomien probioottisuuden arviointia (mm. nokkonen). Toisessa aiheessa tarkastellaan kuluttajien halukkuutta/valmiutta käyttää ICT:tä ja digitaalisia välineitä elintarvikeostoksissa sekä ostopäätöksiin vaikuttavia tekijöitä.

Kombucha-juomien probioottisuuden arviointi

  • Tuomas Niskanen, DI bioprosessitekniikka, Oulun yliopiston Kajaanin mittaustekniikan yksikön projektitutkija

Kuluttajien ostopäätöksiin vaikuttavat tekijät ja ICT:n käyttö elintarvikeostoissa

  • Elisa Tikkanen, FM biologia, Oulun yliopiston Kajaanin mittaustekniikan yksikön projektitutkija

Liity Teamsiin tästä!

Lähiruokaa, luomua ja luonnontuotteita – Ruokasektorin koordinaatio järjestää tutkimustiistai-infoja, joissa esitellään teemaan liittyviä ajankohtaisia tutkimuksia ja tuloksia. Tutkimustiistait järjestetään Teams-kokouksina ja niihin ovat tervetulleita kaikki asiasta kiinnostuneet.

 

Tiedot

Päivämäärä:
6.6.2023
Aika:
09:00 - 10:00