Hoitokalastuksen hyödyt ja kalastusmatkailun kehittäminen, Pello
Luonnontuotealan kasvukoordinaattori -hankkeen päätavoitteena on luoda Länsi-Lappiin elinvoimainen luonnontuotealan osaamiskeskittymä: verkosto, joka kehittää ja kasvattaa alueen luonnontuotealan osaamista ja liiketoimintaa monialaisesti. Hankkeessa järjestetään työpajojen sarja […]
Ruokavirasto: Kala-alan valvonta
Koulutusta kala-alan toimijoille ja valvojille kemiallisen elintarviketurvallisuuden sekä pakkausmerkintöjen valvonnasta. Koulutus järjestetään 1.6. klo 12.30 - 16.00. etäyhteyksin. Ohjelma Ilmoittaudu 1.6 . koulutukseen 29.5 mennessä […]
Webinar on Sustainable Food Systems
The aim of the webinar is to bring together Finnish and Chinese experts from academia, governmental organizations, and industry working on the promotion of primary […]
Ruokasektorin Tutkimustiistai-infot
Tutkimustiistaissa 6.6. klo 9-10 käsitellään aluksi kombucha-juomien probioottisuuden arviointia (mm. nokkonen). Toisessa aiheessa tarkastellaan kuluttajien halukkuutta/valmiutta käyttää ICT:tä ja digitaalisia välineitä elintarvikeostoksissa sekä ostopäätöksiin vaikuttavia […]
Luonnontuotteiden käyttö ammattikeittiössä -webinaari
Elintarvike ja Terveys-lehti järjestää Luonnontuotteiden käyttö ammattikeittiössä -webinaarin tiistaina 6.6. klo 11.30–16.15. Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu 4.6. mennessä! Webinaarissa esityksiä mm. Luonnontuotteiden monet mahdollisuudet Luonnontuotteet […]
AgriVenture Finland 2023
Biotalouskampus, Jyväskylän ammattikorkeakoulu Tuumalantie 17, TarvaalaAgriVenture2023 -tapahtuman tavoitteena on lisätä tietoisuutta, tarjota verkostoitumismahdollisuuksia, nopeuttaa innovaatioiden käyttöönottoa sekä luoda yhteistyö- ja kasvumahdollisuuksia yrityksille. https://www.jamk.fi/fi/projekti/agriventure-finland-2023 Tapahtuma koostuu inspiroivista Keynote-puheenvuoroista, demonstraatioista, startup-yrityksien pitchauksista […]
Hävikkifoorumi-hankkeen loppuseminaari, Helsinki
Loppuseminaarissa esitellään hankkeen keskeiset tulokset sekä keskustellaan kansallisten ruokahävikkitoimien tulevaisuudesta. Mitkä keinot ovat keskeisiä kuluttajien ruokahävikkiin vaikuttaessa? Mikä tulisi olla fokus kuluttajiin kohdistuvissa ruokahävikkitoimissa jatkossa? […]
Tule seuraamaan kokkailua kosteikkokasveista!
Kokkaustapahtumassa on mukana neljä villiyrttikokkia: Edith Keto, Janne Länsipuro, Jyrki Tsutsunen sekä Mohamed Zakkoumi. Tervetuloa seuraamaan leikkimielistä kokkikisaa ja maistelemaan heidän loihtimiaan herkkuja! Aika: ke […]
Tutustumisretki Turkuun – moniaistinen Flavoria, Etelä-Pohjanmaa
Prosessien ja tilojen kehittäminen living lab ympäristössä. Tutustumisretki 8.6.2023 Turun yliopiston Aistikattila Flavoriaan! Flavoria on moniaistitila, jossa on mahdollista kokea erilaisia moniaistielämyksiä kuvien ja videoiden, […]
KIKE Markkinakatsaus, kohdemaina Ruotsi, Tanska, UK, Etelä-Korea ja Japani
Tule KIKE Markkinakatsaukseen 8.6.2023 klo 10 – 12 Zoomiin kuulemaan ilmastoviisaan elintarvikemarkkinan kehityksestä maailmalla. Ilmoittautumisesi jälkeen saat liittymislinkin sähköpostiisi. Osallistuminen on maksutonta. Ohjelma: Klo 10.00 […]