EU direktiiviehdotus Vihreistä väittämistä -työpaja

EU:n komissio antoi 22.3. direktiiviehdotuksen vihreistä väittämistä, jolla tarkennetaan ympäristömainonnan pelisääntöjä. Direktiiviehdotuksen tavoitteena on antaa kuluttajille ja eri toimijoille luotettavaa ja yhdenmukaista tietoa tuotteen tai […]

Elintarvikepäivä 2023

Vuotuinen Elintarvikepäivä järjestetään vuonna 2023 toukokuun 23. päivä. Lisätietoja https://www.etl.fi/ajankohtaista/tapahtumat/elintarvikepaiva-2023.html

Ruokaelämyksiä luksusmatkailijalle -webinaari

Suomalainen luksus tarkoittaa merkityksellisiä ja autenttisia elämyksiä ainutlaatuisessa, puhtaassa ympäristössä. Luksusmatkailun uudelle matkailjasukupolvelle tärkeitä asioita ovat nk. viisi C:tä: Culture, Cuisine, Community, Content, Customization. 25.5. […]

Luonnontuotealan hanketoteuttajien palaveri

Ruokasektorin valtakunnallinen koordinaatiohanke järjestää Luonnontuotealan hanketoteuttajien palaverin 29.5.2023 klo 12-14. Hanke- ja ajankohtaiskuulumisten lisäksi aiheina mm. esimerkit luomuluonnontuotteiden tuotantoketjuista ja valvonnasta (Brita Suokas) sekä Viron […]

Yritysten vastuullisuusteot -webinaari

Webinaarien ideana on tuoda yritysten vastuullisuustekoja ruokapalveluiden nähtäväksi, jotta ruokapalvelutoimijat saavat lisätietoa hankittujen tuotteiden vastuullisuudesta ja ideoita omaan toimintaan. Webinaarit eivät sisällä kaupallista yritys- tai […]

KORU-webinaari: artesaaniruoka ja artesaaniruokakilpailu

Artesaaniruoan SM-kilpailut järjestetään Rovaniemellä 17.-19. lokakuuta 2023. Kilpailu on avoin yrittäjille Suomesta, Ruotsista ja Norjasta. Tämän vuoden teemana on arktinen artesaaniruoka. Webinaarissa tiistaina 30.5.2023 klo […]

Prosessoimalla parempaa – tähteestä tuotteeksi -työpaja

Tule mukaan kehittämään uusia hyödyntämisratkaisuja maatalouden sivu- ja jätevirroille! Tervetulleita ovat maatalousyrittäjät, uusista kiertotalouskonsepteista ja sivuvirtojen hyödyntämisestä kiinnostuneet yritykset ja tutkimustoimijat. Työpajassa etsimme yhdessä toteuttamiskelpoisimpia […]