Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Ympäristökestävyyden edistäminen ruokasektorilla -seminaari (Helsinki) / -webinaari

22.5.2023 @ 13:00 - 15:00

Luonnonvarakeskuksessa tutkitaan laajasti ruuan ympäristövaikutuksia ja käynnissä onkin useita tutkimusprojekteja, joissa kehitetään ympäristövaikutusten laskentamenetelmiä, sekä edistetään tiedon hyödyntämistä käytännön sovellutuksissa.

Luonnonvarakeskus (Luke) järjestää yhdessä maa- ja metsätalousministeriön (MMM) kanssa seminaarin ruokasektorin kestävyystutkimuksesta Helsingin pääkirjaston (Oodi) Maijansalissa 22.5. klo 13-15. Seminaarissa kuullaan mm. Luken tuottamasta ympäristövaikutustiedosta, elinkaarilaskennan menetelmistä ja mittareista ja käynnissä olevasta menetelmäkehityksestä, sekä ravitsemusnäkökulmien huomioimisesta ruuan ympäristövaikutusten tarkastelussa.

Seminaarin ohjelma ja ilmoittautuminen tästä!

Nähdään toukokuussa!

Details

Date:
22.5.2023
Time:
13:00 - 15:00