• Mittarit käytännössä, Etelä-Pohjanmaa

    Tervetuloa KORU – Koulutuksella ruokamaakunta nousuun -hankkeen järjestämään maksuttomaan koulutukseen keskiviikkona 19.4.2023 klo 12–16! Juuso Kumpulainen SeAMKista luennoimassa mittarien hyödyntämisestä liiketoiminnassa Laboratoriotyöpaja erilaisten mittausmenetelmien käytöstä. […]

  • Makujen polku – Lähiruokaa Kouvolasta

    Kouvolan seudulla on monipuolista elintarviketuotantoa. Yleisen mielipiteen mukaan kaikki tahot haluavat suosia lähiruokaa. Paikallisissa kaupoissa, keittiöissä ja ravintoloissa lähituotteet ovatkin saaneet ilahduttavasti jalansijaa. Jotta osumia […]

  • Tuotekehitystyöpaja ruokapalvelualan yrittäjille, Luumäki

    Tule mukaan koko päivän kestävään ruokatyöpajaan, jossa valmentajana toimii Suomen Kokkimaajoukkueen joukkueenjohtaja, keittiömestari Katja Tuomainen – rautainen ruoka-alan ammattilainen. Työpaja on suunnattu ruokapalvelualan yrittäjille, joiden […]

  • Porotaloudesta kannattavaa liiketoimintaa, Hetta ja etänä

    Luonnontuotealan kasvukoordinaattori -hankkeen päätavoitteena on luoda Länsi-Lappiin elinvoimainen luonnontuotealan osaamiskeskittymä: verkosto, joka kehittää ja kasvattaa alueen luonnontuotealan osaamista ja liiketoimintaa monialaisesti. Hankkeessa järjestetään työpajojen sarja […]

  • Kansainvälistymisen tuki ja rahoitus, Varsinais-Suomi

    Mistä hakea tietoa ja tukea kansainvälistymiseen liittyvissä kysymyksissä? Millaisia palveluja kansainvälistymisen asiantuntijat tarjoavat pienyrittäjille? Webinaari 20.4. klo 13-15 Ohjelma: 13:00–13:10 Tervetuloa Mervi Louhivaara, Turun yliopisto […]

  • Marjojen ja hedelmien jatkojalostustyöpaja, Iitti

    Huhtikuussa on tarjolla marjojen ja hedelmien jatkojalostustyöpaja elintarvikealanyrittäjille ja marjanviljelijöille. Ainutlaatuinen tilaisuus päästä opettelemaan erilaisten marja- ja hedelmätuotteiden jatkojalostusta alan gurun – ruoka-astesaani Margot Wikströmin […]