• Ruoka-allergeenit ja niiden hallinta -webinaari

    Allergeenit aiheuttavat toistuvasti takaisinvetoja Suomessa. Allergeenit ovat ainesosia, jotka voivat aiheuttaa allergia- tai yliherkkyysreaktioita. Intoleranssilla tarkoitetaan muita yliherkkyysreaktioita kuin allergiasta johtuvia. Osa ruoka-aineista voi aiheuttaa […]

  • Sisä-Suomen Kalaleaderin Kalaparlamentti

    Kalaparlamentin tarkoituksena on koota kala-alan yrittäjät ja kehittäjät yhteen kuulemaan mielenkiintoisista alan asioista ja uutisista. Samalla toimijat pääsevät kertomaan kokemuksistaan ja pääsevät verkostoitumaan toisten kanssa. […]

  • Viexpo Virtual Export Event 2023

    Viennin ja kansainvälistymisen maksuton erityistapahtuma 26.-27.1.2023 Nyt jo kolmatta kertaa järjestettävään VVEE-tapahtumaan osallistui edellisen kerran tammikuussa 2022 lähes 150 henkilöä. Tulevassa tapahtumassa tarkoituksena on jälleen […]

  • Vastuulliset ruokapalvelut -kehitysohjelman infotilaisuus, webinaari

    Virtuaali-infoissa on kuultu vastuullisuustyöstä niin ruokapalveluiden kuin asiantuntijoiden kertomana. Kiitos kaikille virtuaali-infoihin osallistuneille! Muistathan, että voit palata infojen aiheisiin jälkikäteenkin: kaikki materiaalit löytyvät hankkeen sivuilta. […]

  • Tulevaisuuden ruokaminisymposio, Turku

    Ruoan tuotanto on monipuolista biologian tietämyksen soveltamista, mutta ruoan riittävyyden ja monipuolisuuden varmistamiseen liittyy myös paljon ihmisten tekemiä yhteiskunnallisia päätöksiä. Turun Eläin- ja Kasvitieteellisen Seuran […]

  • Viexpo Virtual Export Event: Kokemuksia elintarvikeviennistä

    Erityisesti elintarvikeyrityksille suunnattu Kokemuksia elintarvikeviennistä -aamupäivä, jossa kerrotaan yritysryhmähankkeista, pk-yrityksen viennin aloittamisesta ja vientistrategian suunnittelusta. Tilaisuus on osa Viexpo Virtual Export Event -tapahtumaa 26.-27.1. Tutustu […]