Parempaa papua pöytään kotimaasta

Tervetuloa kevään toiseen palkokasvi–webinaariimme kuulemaan sadon markkinointiin ja käyttöön vaikuttavista tekijöistä ja mahdollisuuksista sekä vinkkejä viljelyn onnistumiseen. Ohjelma: 12:30 Tervetuloa Heikki Jalli, Luonnonvarakeskus 12:35 Pavun […]

Kattava koululounas ja välkyt välipalat – webinaari

Terveisiä Valtioneuvoston kanslian selvitys- ja tutkimustoimintaan liittyvästä Kattava koululounas ja välkyt välipalat -hankkeesta. Hankkeen tavoitteena on ollut tuottaa tietoa koulupäivän uudistamisprosessin (harrastamisen Suomen malli) ja […]

Kerääjä.fi -webinaari

Luonnontuotteiden keruusta, kouluttamisesta ja ostotoiminnasta kiinnostuneille 14.4.2021 klo 12-14. Tutustu tarkemmin ja ilmoittaudu

Hyödynnä metsän luonnontuotteet

Suomalaisten metsästä kerättävien puhtaiden luonnontuotteiden hyödyntäminen kiinnostaa metsänomistajia yhä enemmän. Tule kuulemaan ja keskustelemaan millaisia mahdollisuuksia luonnontuoteala tarjoaa. Ohjelmassa to 15.4. klo 17 - 20 […]

Houkuttelevat riistapellot

Huhtikuun webinaarit riistasta luonnonresurssinaRiista, luonnon kulta, ja riistanhoito kuuluu kulttuuriimme ja historiaamme. Riistalla selvästi suurempi arvo kuin pelkästään metsästysaikana vaeltaville. Antibioottivapaa riistan liha on kysyttyä […]

Miten erilaistan tuotteeni?, Kaakkois-Suomi

Kaakkois-Suomen elintarvikealan yrittäjä - toimit maaseudulla tai taajamassa, olet pieni tai keskisuuri yrityksenä, olet siirtymässä alkutuotannosta suoramyyntiin ja jatkojalostukseen tai tuotteesi ovat pidemmälle jatkojalostettuja, sinulla […]

Kala-alan hanketreffit

Kalaa ruokapöytään! Kala-alalla tapahtuu paljon ja ketjun eri osiin liittyviä hankkeita on toteutettu eri puolilla Suomea. Ruokasektorin koordinaatiohanke haluaa mahdollistaa erityisesti kalan jalostukseen keskittyvän hanketreffien […]

Saavutuksia ja innovaatiota elintarvikeprosessien saralta

Prosessiteknisen jaoston 20-vuotisjuhlawebinaari Saavutuksia ja innovaatiota elintarvikeprosessien saralta 20.4. klo 12 - 16 Ohjelmassa mm. Prosessitekninen jaosto – Synty ja alkuvaiheet Miten elintarviketeknologian/-prosessien koulutus on […]