Elintarvikealan vientivalmennuspäivä
Aika: torstai 4.4.2019 klo 9.30–15 Paikka: Team Finland -talo, Porkkalankatu 1, Helsinki ja verkkolähetys Kohderyhmä: viennistä kiinnostuneet elintarvikealan yritykset, valvojat ja muut sidosryhmät Ruokaviraston vientineuvonnan ja Food […]
Lähiruoka & luomu-messut
Lähiruoka & luomu -messut on omistettu suomalaisille pientuottajille, lähellä tuotetulle ruoalle sekä sertifioiduille luomutuotteille. Ostosten ja maistelun lomassa saat parhaat vinkit kokkailuun ja voit tutustua […]
Lautasella -messut
Lautasella – gluteeniton, vege, vegaani, allergia, elävä- ja raakaravinto – tapahtuma järjestettiin ensimmäistä kertaa keväällä. Sekä messuvieraat että näytteilleasettajat olivat tyytyväisiä tapahtumaan. Vuoden 2019 Lautasella […]
Vientityöpaja 5: Verkostot vauhdittajana kasvussa ja kansainvälistymisessä
Aika: 11.4. klo 12 - 16.30 Jyväskylässä, livestriimausta voi seurata netin välityksellä Tervetuloa oppimaan verkostojen merkityksestä liiketoiminnalle ja samalla pohtimaan, ovatko omat verkostosi kattavat tai […]
Kevään Korvalla – herkkuja ja hepeneitä
Kevään Korvalla -herkkuja ja hepeneitä lähiruoka- ja käsityöläistapahtuma järjestetään jälleen 13.4.2019 klo 10-15 Lähiruokamessuistakin tutuksi tulleessa paikassa Mustilan koululla Kouvolan Elimäellä. Lisätietoja https://www.lähiruoka.fi/
Vienti suunnannäyttäjäksi luonnontuotealalla!
Ajankohta: 16.4. klo 12-16 Paikka: Oulun ammattikorkeakoulu (OAMK), Luonnonvara-alan osaston auditorio, Kotkantie 1, Oulu. Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan luonnontuotealan kansainvälisistä markkinoista ja viennistä - MarketWise […]
Ruoka-ala kasvuun – tehoa kehittämistoimintaan yhteistyön kautta Pohjois-Savossa
Ruoka-ala kasvuun -tilaisuudessa tarkastellaan pk-elintarvikeyrittäjyyden kehittämistä ja kasvumahdollisuuksia lähiruoan, luomun ja luonnontuotteiden näkökulmista. Tilaisuuksiin kootaan yhteen ruoka-alan toimijoita keskustelemaan kehittämistyöstä ja vaihtamaan kuulumisia valtakunnallisesta ja […]
Tervetuloa villiyrttien ja -ruoan maailmaan!
Laurea-ammattikorkeakoulu järjestää villiyrtti-iltapäivän ammattikeittiöille Espoossa 23.4. klo 15-18.
Ruoka-ala kasvuun – tehoa kehittämistoimintaan yhteistyön kautta Pohjois-Karjalassa
Valtakunnallinen Ruokasektorin koordinaatiohanke kattaa laaja-alaisesti pk-elintarvikeyrittäjyyden kehittämisalat lähiruoan, luomun ja luonnontuotteiden näkökulmista. Yhteistyön tiivistämiseksi ja eri toimijoiden yhteen saattamiseksi järjestetään maakunnalliset Ruoka-ala kasvuun -tilaisuudet. Tilaisuuksiin […]
Helsinki Farmer’s Market
Tervetuloa parhaiden paikallisten makujen ja elämysten äärelle! Missä? Wanha Satama, Katajanokka Milloin? 28.4. klo 10-16 Tule kokemaan lähellä tuotettuja, puhtaita makuja, aitoja tuoksuja ja tunnelmallista […]