Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Ruoka-ala kasvuun – tehoa kehittämistoimintaan yhteistyön kautta Pohjois-Karjalassa

ke 24. huhtikuu @ 09:00 - 13:15

Valtakunnallinen Ruokasektorin koordinaatiohanke kattaa laaja-alaisesti pk-elintarvikeyrittäjyyden kehittämisalat lähiruoan, luomun ja luonnontuotteiden näkökulmista. Yhteistyön tiivistämiseksi ja eri toimijoiden yhteen saattamiseksi järjestetään maakunnalliset Ruoka-ala kasvuun -tilaisuudet. Tilaisuuksiin kootaan yhteen ruoka-alan toimijoita ja mietitään, miten kehittämisaloihin liittyvää toimintaa alueella toteutetaan ja onnistuneita käytäntöjä levitetään. Samalla kuullaan, mitä valtakunnallisesti tällä hetkellä tehdään ja mitä sopivia paloja voidaan poimia oman maakunnan kehittämistoiminnan tueksi.

Paikka:       Joensuun Tiedepuisto, Temple of Challenge, Länsikatu 15, 3A-rakennus, 4. kerros

Aika:           24.4.2019 klo 9.00 – 13.15, aamukahvit 9.00 – 9.30

Ohjelma

Tervetuloa!

  • Hanne Husso, elintarvikeliiketoiminta, Business Joensuu

Ruokasektorin koordinaatiohankkeen esittely sekä Lähiruoka, luomu ja luonnontuotteet – valtakunnallisesti ja maakunnallisesti, Keskustelua ja eri toimijoiden lyhyitä puheenvuoroja mm.

  • Päivi Töyli, Marja-Riitta Kottila ja Juha Rutanen, Ruokasektorikoordinaatio
  • Elintarvikeyrittäjyys Pohjois-Karjalassa, Marja-Leena Hirvonen, Riveria
  • Elintarvikealan yritys- ja rahoitusmahdollisuudet sekä kehittämismahdollisuudet, Mika Honkanen ELY-keskus
  • LULUme ja MarjaKopteri, Henri Vanhanen, Luke
  • yrittäjäpuheenvuoroja: Anni-Inkeri Korhonen, Puukarin Pysäkki

Tauko: yritysesittelypisteitä ja paikallisia makupaloja

Valtakunnallisesta toiminnasta tukea alueen kehittämiseen

  • Hungry for Finland – Ruokamatkailun tuotteistaminen, Kristiina Havas Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy
  • Superhyvä, Eeva-Liisa Häkli Foodwest Oy
  • Ruokaviraston pk-neuvonta- ja vientihanke, Jenni Stenius Ruokavirasto
  • More than Honey, Anneli Salonen, Suomen mehiläishoitajain liitto

klo 12.45    Luonnontuotetoimialaraportin julkistaminen – voit seurata tilaisuutta etänä https://riveria.adobeconnect.com/tiedonjako

Mika Honkanen, Pohjois-Karjalan ELY-keskus

 

Ilmoittautumiset 16.4.2019 mennessä http://ty.fi/ruoka-pohjoiskarjala

Lisätietoja:

Päivi Töyli, Ruokasektorin koordinaatiohanke, Turun yliopiston Brahea-keskus, paivi.toyli@utu.fi, 040 189 1929

Marja-Leena Hirvonen, Mahdollisuuksia jatkojalostukseen -hanke, Riveria, marja-leena.hirvonen@riveria.fi, 050 306 6257

Tiedot

Päivämäärä:
ke 24. huhtikuu
Aika:
09:00 - 13:15