Kalenteri / Tapahtumat
|
maanantai
|
tiistai
|
keskiviikko
|
torstai
|
perjantai
|
lauantai
|
sunnuntai
|
|---|---|---|---|---|---|---|
|
2 tapahtumat,
-
Elintarvike- ja luonnontuotealan Kehittäjätapaaminen laajentuu tällä kertaa yli maakuntarajojen! Mukana on elintarvikeverkoston toimijoita niin Lapista, Pohjois-Pohjanmaalta kuin Kainuusta. Tule mukaan verkostoitumaan! Paikka: Lapin ammattikorkeakoulun kampus Kemissä […]
-
Elintarvikealan viennin- ja kansainvälistymistoimijoiden verkostotapaaminen pidetään 25.11.2023 klo 14.00 – 16 Teamsin välityksellä. Aluksi kuulemme kokemuksia JOTPA-koulutuksista. Sen jälkeen kukin voi jakaa omia kuulumisiaan ja ajankohtaisia […] |
2 tapahtumat,
-
Julkisen ruokapalvelun ja sopimusruokailun maksuton ammattilaispäivä Julkisen ruokapalvelun ja sopimusruokailun ammattilaispäivä Ateria järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 26.11.2024 klo 8.30-16. Ateria-tapahtuma on sopimusruokailun ja julkisen sektorin maksuton, […]
-
Haluatko kehittää oman innovaatiosi kaupalliseen menestykseen? Tule mukaan Luonnontuotteista uusia kaupallisia innovaatioita -työpajaan, jossa saat asiantuntevaa ohjausta ja konkreettisia työkaluja innovaatiosi kaupallistamiseen. Työpajan aikana keskitytään […] |
2 tapahtumat,
Ennakkotietona, tetä Agri-Food Future järjestetään Pohjois-Savossa 27.11.2024 - 28.11.2024.
-
Tervetuloa maarajat ylittävään webinaariin ilmastoviisaasta ruoka- ja elintarviketuotannosta! Luvassa ilmastoviisaita yritysesimerkkejä Suomesta ja Ruotsista, sekä tietoa ja keskustelua, kuinka voimme oppia toisiltamme. Ohjelma (muutokset mahdollisia) 27.11. […] |
4 tapahtumat,
-
Lähiruokaa, luomua ja luonnontuotteita - Ruokasektorin koordinaatio -hanke järjestää luomualan kehittäjille omia online-työpajoja. Online-työpajat on suunnattu hanketoteuttajille ja muille luomualan kehittäjille. Työpajojen teemat vaihtelevat. Seuraava […]
-
Tule mukaan saamaan uusia ajatuksia omiin toimintatapoihisi ja mahdollisuuksiisi ruoka-alan yrittäjänä kestävyysmurroksen keskellä. Tartumme innostavasti ja vuorovaikutteisesti kestävyyshaasteiden ratkomiseen sekä mahdollisuuksien tunnistamiseen, pitäen kuitenkin arjen realismin […]
-
Moduuli 11: Food Forum - Elintarvikealan innovatiivinen tapahtuma 28.11. klo 15.00 - 19.00 Riveria_MAINOS 8-9-10-11 |
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
|
0 tapahtumat,
|
1 tapahtuma,
-
Joulukuun tutkimustiistaissa 3.12. klo 9-10 kuullaan tuloskooste Riitta Ryytin puolukka-aiheisesta väitöskirjasta: voisiko puolukan lisääminen runsasrasvaiseen ruokavalioon auttaa lihavuuden aiheuttaman matala-asteisen tulehduksen ja haitallisten aineenvaihdunnan muutosten […] |
2 tapahtumat,
-
Welcome to the webinar hosted by leading research organizations VTT and LUKE, in collaboration with the Valio Food 2.0 program. This event is designed for […]
-
Joulukuussa 4.12. Ruokaprovinssin KEKSIviikkokahveilla nautitaan kahvin sijaan lähiglögejä. Glögistudiossa glögejä tuoksuttelemassa ja maistamassa ovat makujen ammattilaiset Anu Luukko ravintola Vinolasta, Jani Unkeri Juurella ja Äärellä […] |
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
|
0 tapahtumat,
|
2 tapahtumat,
-
Miten suomalaiset ruokamatkailutuotteet tai -kohteet näyttäytyvät asiakkaille verkossa vuonna 2024? Löytyykö eroja alueittain? Onko ostaminen verkossa ylipäätään mahdollista? Mitä pitäisi ainakin parantaa? Näihin kysymyksiin vastaa […]
-
Miten kansalliset ravitsemussuositukset ovat uudistuneet? Kuka saa suurimmat terveyshyödyt kotimaisesta kalasta? Entä mitä tapahtui turkiseläinten lintuinfluenssaepidemiassa? Tervetuloa Ruokaviraston vuotuiseen tiedepäivään kuulemaan vastauksia näihin kysymyksiin! Tiedepäivänä […] |
3 tapahtumat,
-
Vuoden viimeisessä infossa 11.12. klo 13-14 tutustutaan uuteen Kohti luomutavoitetta -malliin, jonka avulla kaikki ruokapalvelut voivat lisätä luomun käyttöä kohti kansallista 25 % luomutavoitetta. 11 […]
-
Luomuinstituutin webinaarisarja jatkuu taas syyskuulla neljän webinaarin voimin, joissa kuullaan luomututkimuksen ajankohtaisista aiheista alan asiantuntijoiden toimesta. Aiheina ovat sekaviljely ja seoskasvustot luomuviljelyssä, siipikarjan ja sikojen […]
-
Klubi-illoissa keskitytään tarkastelemaan ruokaa, ruoanlaittoa ja ruoasta nauttimista sekä tieteelliseltä että gastronomiselta kantilta. Osallistujia yhdistää kiinnostus ruokaan. Jokaiseen klubi-iltaan kuuluu aina kaksi luentoa eri tieteenaloilta […] |
1 tapahtuma,
-
Tervetuloa Ruoka-LCA- laskentaohjeistuksen julkaisuseminaariin 12.12.2024. Luonnonvarakeskuksen LCAFoodPrint-hankkeen seminaarissa esitellään 12.12. julkaistava, kansallinen ohjeistus elintarvikkeiden ympäristöjalanjälkien laskentaan. Seminaarissa keskustellaan ohjeistuksen vaikutuksista ja merkityksestä elintarvikealalle. Torstai 12.12.2024, […] |
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
|
0 tapahtumat,
|
1 tapahtuma,
-
Valtakunnallinen Verkostoilla voimaa yhteistyöhön – Ruokasektorin koordinaatiohanke järjestää erityisesti ruokasektorin hankkeita rahoittaville tahoille ajankohtaisinfon tiistaina 17.12. klo 14.00 - 15.30. Tapaamisessa esitellään lyhyesti uuden Ruokasektorin […] |
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
|
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
|
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|