Kalenteri / Tapahtumat
ma ma
ti ti
ke ke
to to
pe pe
la la
su su
0 tapahtumat,
2 tapahtumat,
Potkua myyntiin REKO-yrittäjät -työpajat, osa 3: Canva kätevästi haltuun!, Etelä-Pohjanmaa
Potkua myyntiin REKO-yrittäjät -työpajat, osa 3: Canva kätevästi haltuun!, Etelä-Pohjanmaa
Askel eli Asiakaslähtöisyyden kehittäminen lyhyissä jakeluketjuissa -hanke järjestää neljä työpajaa, joissa opit yksilöimään ja tarinallistamaan tuotteesi, ottamaan edustavia valokuvia ja tekemään puoleensa vetäviä mainoksia Työpajoissa […]
Puhkea kukkaan -loppuseminaari
Puhkea kukkaan -loppuseminaari
Tervetuloa juhlistamaan kevättä ja kukkien puhkeamista Made in Maaseutu -hankkeen loppuseminaariin. Hanke aloitti toimintansa Erotu juurillasi! -seminaarilla ja kahden vuoden aikana olemme kasvattaneet varsia yhteiskehittämisen […]
2 tapahtumat,
Kala-alan toimijoiden opintomatka, Pohjois-Pohjanmaa
Lähikalaa ammattikeittiöihin -hanke järjestää opintomatkan Itä-Suomeen kala-alan toimijoille 27.-29.4. Lähtö on ke 27.4. noin klo 8.00 Oulusta (Yliopistokatu 9) ja paluu pe 29.4. noin klo […]
Villiyrtit tutuiksi -etäluento
Villiyrtit tutuiksi -etäluento
Villiyrtit tutuiksi -etäluennolla keruutuotetarkastaja Anni Rintoo esittelee yleisimmät villiyrtit. Luennolla käydään läpi villiyrttien tunnistaminen, keruu ja käsittely. Lisäksi annetaan vinkkejä villiyrttien käyttöön. Villiyrtit ovat lähiruokaa […]
5 tapahtumat,
Functional Foods Forum’s 20th Anniversary
Functional Foods Forum’s 20th Anniversary
Functional Foods Forum (FFF) was founded in 2002 to strengthen Finland’s competitiveness and Finnish knowledge in the topical international trend – health-promoting foods. From the […]
Erikoiskasviverkoston esittelytilaisuus
Erikoiskasviverkoston esittelytilaisuus
FutureCrops 2.0 hankkeessa luodaan verkostoa, jossa keskitytään erilaisiin erikoiskasveihin ja niiden viljelykiertoihin ja sekaviljelyyn. Alla olevasta linkistä voi ilmoittautua. Tilaisuus pidetään 28.4 klo 13 – […]
Varukkeen virtuaali-info, teemana sosiaalinen vastuullisuus
Varukkeen virtuaali-info, teemana sosiaalinen vastuullisuus
Kevään aikana Vastuulliset ruokapalvelut -kehitysohjelma tarjoaa monta mielenkiintoista infoa. Tervetuloa mukaan! 28.4. klo 13–14 virtuaali-info, teemana sosiaalinen vastuullisuus. Ilmoittautuminen https://lnkd.in/e92Pn6Xx Tutustu ohjelmaan https://sakky.fi/fi/ekocentria/ekocentria/vastuulliset-ruokapalvelut
Ruokaketjun kehittäminen tulevaisuudessa: maakunnalliset tulokset ja Varsinais-Suomen ruokaketjun yritysten tulevaisuuden kehitystarpeet
Ruokaketjun kehittäminen tulevaisuudessa: maakunnalliset tulokset ja Varsinais-Suomen ruokaketjun yritysten tulevaisuuden kehitystarpeet
TuKeVa -hankkeessa (Tulevaisuuden kehitystarpeet varsinaissuomalaisessa ruokaketjussa) tehtiin vuoden 2021 aikana elintarvikeyritysten haastatteluita, joiden perusteella koostettiin niin maakunnallinen kuin alueellinen swot -analyysi. Vakka-Suomen alueella haastateltiin yhteensä […]
1 tapahtuma,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
2 tapahtumat,
Varukkeen yritysten vastuullisuusteot -info
Varukkeen yritysten vastuullisuusteot -info
Kevään aikana Vastuulliset ruokapalvelut -kehitysohjelma tarjoaa monta mielenkiintoista infoa. Tervetuloa mukaan! 3.5. klo 13-14 yritysten vastuullisuusteot -info, esittelyssä tukut. Elintarvikeyrityksillä on mahdollisuus kertoa kaikille kiinnostuneille […]
Elintarviketeollisuus Kymenlaaksossa, toimialakartoituksen työpaja
Elintarviketeollisuus Kymenlaaksossa, toimialakartoituksen työpaja
Kymenlaaksossa haastatellaan maaliskuussa Kaakkois-Suomen ELY- keskuksen koordinoimana elintarviketeollisuuden työnantajia koulutus-, osaamis- ja rekrytointitarpeista sekä tulevaisuus- ja suhdannenäkymistä. Toimialatyöpajassa julkaistaan työnantajahaastattelujen tulokset ja keskustellaan tarvittavista ratkaisuehdotuksista […]
3 tapahtumat,
Tulevaisuuden ennakoinnin ja muutosjohtamisen työpaja
Tulevaisuuden ennakoinnin ja muutosjohtamisen työpaja
Tervetuloa Mission Positive Handprint -hankkeen järjestämään maksuttomaan työpajaan. Työpajassa keskitytään tulevaisuuden ennakointiin ja muutosjohtamiseen ravintola-alan yrittäjien ja esihenkilöiden näkökulmasta. Pääset testaamaan käytännössä tulevaisuustyön- ja muutosjohtamisen […]
Ruokaklusterit – verkostojen mahdollisuudet Euroopassa
Ruokaklusterit – verkostojen mahdollisuudet Euroopassa
Tervetuloa KV-keskiviikkojen kolmanteen webinaariin, jossa pureudutaan ruokaklustereihin – mitä ruokaklusterit ovat ja millaisia mahdollisuuksia ne tarjoavat? Euroopassa toimii monta elintarvikeklusteria, jotka auttavat elintarvikeyrityksiä kehittymään eri […]
Ruokaprovinssikahvit, Etelä-Pohjanmaa
Ruokaprovinssikahvit, Etelä-Pohjanmaa
Ruokaprovinssin eli Etelä-Pohjanmaan ruokamaakunnan yhteiset ruokaprovinssikahvit järjestetään joka kuukauden ensimmäinen KEKSIviikko klo 14.00 - 14.30 etätoteutuksena. Kahvittelun merkeissä tapaamme jonkun vaikuttavan henkilön, joka kertoo mikä […]
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
2 tapahtumat,
Pikkuusen paree – asiakaslähtöisyydestä etuja, Etelä-Pohjanmaa
Pikkuusen paree – asiakaslähtöisyydestä etuja, Etelä-Pohjanmaa
Askel eli Asiakaslähtöisyyden kehittäminen lyhyissä jakeluketjuissa -hanke järjestää neljä työpajaa, joissa opit yksilöimään ja tarinallistamaan tuotteesi, ottamaan edustavia valokuvia ja tekemään puoleensa vetäviä mainoksia Työpajoissa […]
Tullaan tutuiksi – ruokasektorin sidosryhmätapaaminen, Häme
Tullaan tutuiksi – ruokasektorin sidosryhmätapaaminen, Häme
Tilaisuuden tarkoituksena on tuoda Kanta- ja Päijät-Hämeen ruokasektorin toimijoita yhteen ja samalla luoda paikkaa avoimelle innovoinnille ja monialaisille näkökulmille. Tilaisuuden teemana on työmme yritysten menestyksen […]
4 tapahtumat,
Ruokahuollon tulevaisuuden ratkaisut –työpaja, etäyhteys
Ruokahuollon tulevaisuuden ratkaisut –työpaja, etäyhteys
Ruokahuollon tulevaisuuden ratkaisut –työpajojen sarja on edennyt 3. tilaisuuteen asti. Tervetuloa mukaan kuulemaan ja keskustelemaan ruokapalveluiden muutosjohtamisesta. FoodRobo-hankkeessa kehitetään ja pilotoidaan automaatioratkaisuja ruuanjakeluketjuihin sekä selvitetään joukkoruokailun […]
Vastuullinen ravintolatoiminta, webinaari
Vastuullinen ravintolatoiminta, webinaari
Haluatko oppia lisää ravintolatoiminnan vastuullisuudesta? Kerromme 11.5. klo 15-16 webinaarissa, miten voit konkreettisesti ottaa huomioon vastuullisuuden eri osa-alueita yrityksesi jokapäiväisessä toiminnassa. Ilmoittautumalla saan linkin. Tilaisuuden […]
Luomututkimuksen ajankohtaista -webinaari, osa 4
Luomututkimuksen ajankohtaista -webinaari, osa 4
Luomuinstituutti järjestää keväällä neljä webinaaria luomututkimuksen ajankohtaisista aiheista. Webinaarit ovat kaikille avoimia ja maksuttomia, eivätkä vaadi ennakkoilmoittautumista. Webinaarisarja jatkuu syksyllä. Kaikkiin webinaareihin pääset samasta Zoom-linkistä, […]
Yrttipoimijakoulutus etänä
Yrttipoimijakoulutus etänä
Etänä pidettävässä yrttipoimijakoulutuksessa opeteltavina lajeina ovat kuusenkerkkä ja koivunlehti. 11.05.2022 klo 17.30 - 19.30, Teams Koulutuksessa käydään läpi Luonnonyrttien kerääminen ja käyttö Jokamiehen oikeudet Luonnonyrttien […]
3 tapahtumat,
Hiilestä kiinni -aamukahviwebinaari – Pelloilta uusia biotuotteita
Hiilestä kiinni -aamukahviwebinaari – Pelloilta uusia biotuotteita
Kasvinviljely ja kasvinjalostus ovat avainasemassa niin ilmastonmuutoksen hillinnässä kuin siihen sopeutumisessakin. Uudet disruptiiviset tekniikat, kuten vertikaaliviljely, voivat tulevaisuudessa vähentää ruuantuotannon kasvihuonekaasupäästöjä ja vapauttaa ruuantuotantoon käytettävää […]
FFF: Wabel online Meet the buyer services info webinar
FFF: Wabel online Meet the buyer services info webinar
Welcome to find out more about WABEL summits and special offer for a group of companies participating with Food from Finland. Wabel is a B2B […]
Lisää lähi- ja luomuruokaa DPS-hankintajärjestelmällä, webinaari
Lisää lähi- ja luomuruokaa DPS-hankintajärjestelmällä, webinaari
Tervetuloa kuulemaan miten dynaaminen hankintajärjestelmä mahdollistaa pientuottajilta ja pk-yrityksiltä tehtävät elintarvikehankinnat. Kuulemme DPS-järjestelmää käyttäneiden ruokapalveluiden ja hankintayksiköiden käytännön kokemuksista. Tilaisuudessa kartoitetaan myös toimijoiden kiinnostusta osallistua […]
1 tapahtuma,
Visit Finland DataHub-perjantaiklinikka matkailuyrityksille
Visit Finland DataHub-perjantaiklinikka matkailuyrityksille
Matkailuyrityksille suunnatuissa klinikoissa käymme läpi DataHubin käyttöönottoa, tuotteen lisäämisen ja kulun DataHubissa, sekä vastataan esiin nousseisiin kysymyksiin. 13.5. klo 10 - 11 Tutustu tarkemmin ja ilmottaudu!
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
1 tapahtuma,
Luonnontuotealan hanketoteuttajien palaveri
Luonnontuotealan hanketoteuttajien palaveri
Luonnontuotealan hanketoteuttajien palaverissa 16.5.2022 klo 12-14 muun muassa luomun näkymistä. Sisältöaiheita voi ehdottaa Juhalle ja ilmoittautuminen myös hänelle juha.rutanen@helsinki.fi
1 tapahtuma,
Elintarvikepäivä 2022
Elintarvikepäivä 2022
Elintarvikepäivä 2022 järjestetään jälleen tutusti livetapahtumana Helsingissä. Suomen odotetuin ja tärkein elintarvikealan ajankohtais- ja koulutuspäivä kokoaa osallistujat Messukeskukseen 17.5.2022. Muutoksen aikoina tarvitaan paitsi toivoa ja […]
1 tapahtuma,
Gastro Helsinki 2022
Merkittäviä makuja ammattilaisille lupaa Gastro Helsinki, joka kokoaa hotelli ja ravintola-alan ammattilaiset yhteen Messukeskukseen seuraavan kerran 18.-20.5.2022. Suomen ainoa koko horeca-alan tavoittava tapahtuma Gastro Helsinki […]
2 tapahtumat,
Varsinaissuomalaisten ruokatoimijoiden verkostoitumismatka mm. Gastroon ja Krannin tilalle
Varsinaissuomalaisten ruokatoimijoiden verkostoitumismatka mm. Gastroon ja Krannin tilalle
Lähde mukaan verkostoitumaan ja tutustumaan uusimpiin ravintola-alan trendeihin yhdessä muiden alueen ruoka- ja ravintola-alan toimijoiden kanssa. Gastro-messujen lisäksi Messukeskuksessa on rinnakkaistapahtuma pakkaus-, elintarvike- ja muovialan […]
2 tapahtumat,
Keskustan kesän avaus kokoaa Joensuun Kauppatorille koko Pohjois-Karjalan
Tule hakemaan parhaat menovinkit kesään 20.-21.5.! Kaksipäiväinen elämyksellinen Keskustan kesän avaus kokoaa Joensuun Kauppatorille koko Pohjois-Karjalan. Pohjoiskarjalaiset matkailutoimijat esittäytyvät perjantaina ja lauantaina 20.-21.5. ja tuovat […]
2 tapahtumat,
Pysyvän penkkiviljelyn työpajat, Vantaa
Pysyvän penkkiviljelyn työpajat, Vantaa
Tule oppimaan käytännössä uusi, tuottava ja kestävä viljelymenetelmä, joka perustuu pysyvään penkkiviljelyyn! Työpajojen lomassa pääset keskustelemaan myös kumppanuusmaataloudesta. Työpajapäivissä opit pysyvän penkkiviljelyn perustamisen ja siihen […]
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
7 tapahtumat,
Tutkijasta yrittäjäksi -aamukahvitilaisuus Aistikattilassa, Turussa
Tutkijasta yrittäjäksi -aamukahvitilaisuus Aistikattilassa, Turussa
Tervetuloa Tutkijasta yrittäjäksi -aamukahvitilaisuuteen Medisiina D:n Aistikattilaan tiistaina 24.5. klo 8:30-10. Tarjolla on aamupalan lisäksi lyhyitä puheenvuoroja tutkimuksen ja yrittäjyyden suhteesta – lisäksi esittelemme paikallisia […]
Ilmastoruokaohjelman julkaisuwebinaari
Ilmastoruokaohjelman julkaisuwebinaari
HUOM! Siirtyy kesäkuulle. Ajankohta ilmoitetaan myöhemmin. Hallitusohjelman mukainen ilmastoruokaohjelma on valmistunut ja nyt haluamme innostaa ja rohkaista kaikki ohjelmaa toteuttamaan! Julkaisuwebinaarissa kerromme, mistä ohjelmassa on […]
Millaiset ovat näkymät poikkeuksellisessa markkinatilanteessa?, webinaari
Millaiset ovat näkymät poikkeuksellisessa markkinatilanteessa?, webinaari
Tervetuloa tilaisuuteen, jossa pureudutaan maataloussektorin poikkeukselliseen markkinatilanteeseen ja tulevaan kehitykseen liha-, maito- ja viljamarkkinoilla sekä puutarhataloudessa. Luonnonvarakeskus (Luke) julkistaa 24.5. klo 9-11 maa- ja elintarviketalouden […]
Matkailun tuotteistaminen & ruokamatkailu, Lapinjärvi/Uusimaa
Matkailun tuotteistaminen & ruokamatkailu, Lapinjärvi/Uusimaa
Kiinnostaako yrittäjyys matkailualalla tai haluaisit kenties kehittää jo olemassa olevaa yritystoimintaansa? Lapinjärven ja lähialueen matkailuyrittäjille ja niille, joita kiinnostaa yrittäjyys matkailualalla, suunnatut työpajat toteutetaan touko-kesäkuussa. […]
7 tapahtumat,
Luonnon monimuotoisuus ruokahankinnoissa, webinaari
Luonnon monimuotoisuus ruokahankinnoissa, webinaari
Ruuantuotanto on yksi merkittävästi luonnon monimuotoisuuteen eli biodiversiteettiin vaikuttava ja siitä riippuvainen tuotannonala. Maa- ja metsätalousministeriö selvitti, miten ruokahankinnoilla voidaan parantaa luonnon monimuotoisuuden tilaa. Tilaisuudessa […]
Kansainvälisten kehittämisverkostojen mahdollisuudet yrityksille ja alueille, Pohjois-Pohjanmaa
Kansainvälisten kehittämisverkostojen mahdollisuudet yrityksille ja alueille, Pohjois-Pohjanmaa
Tervetuloa mukaan kansainvälisyyskeskiviikkojen neljänteen etätilaisuuteen! Tapahtuma on maksuton. Ohjelma 25.05.2022, klo 10-11.30, Teams-etäyhteys Klo 10.00 Tervetuloa, Arctic Food Lab -ruokaverkoston lyhyt esittely Klo 10.10 ERIAFF-verkosto […]
Opportunities for non-wood forest products in forest-based bioeconomy, webinar
Opportunities for non-wood forest products in forest-based bioeconomy, webinar
This webinar brings researchers and businesses together to discus the opportunities non-wood forest products bring to forest-based bioeconomy. We use examples from North Karelia, but […]
Tutkittua tietoa kriiseistä – pandemian opit ja tulevaisuuden kriisivalmius -seminaari
Tutkittua tietoa kriiseistä – pandemian opit ja tulevaisuuden kriisivalmius -seminaari
Tutkitulla tiedolla ja sektoreiden välisellä yhteistyöllä on suuri merkitys, kun yhteiskunta varautuu tulevaisuuden kriiseihin, kuten ilmastonmuutoksen tai uuden pandemian aiheuttamiin haasteisiin. Tervetuloa keskustelemaan koronapandemian opeista […]
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
2 tapahtumat,
Matkailun tuotteistaminen & ruokamatkailu, Lapinjärvi/Uusimaa
Matkailun tuotteistaminen & ruokamatkailu, Lapinjärvi/Uusimaa
Kiinnostaako yrittäjyys matkailualalla tai haluaisit kenties kehittää jo olemassa olevaa yritystoimintaansa? Lapinjärven ja lähialueen matkailuyrittäjille ja niille, joita kiinnostaa yrittäjyys matkailualalla, suunnatut työpajat toteutetaan touko-kesäkuussa. […]
Rohkeutta ja työkaluja ravintoloiden vastuullisuusviestintään somessa! -työpaja, Tikkurilassa
Rohkeutta ja työkaluja ravintoloiden vastuullisuusviestintään somessa! -työpaja, Tikkurilassa
Kuinka kertoa vastuullisuudesta vastuullisesti? Mistä uskaltaa viestiä välttyen viherpesulta tai virherpesusyytöksiltä? Miten onnistua viestinnässä hektisen arjen keskellä? Millaisia viestejä asiakkaat arvostavat ja mikä heitä puhuttelee? […]
1 tapahtuma,
Asiakaslähtöinen ympäristövastuullisuus liiketoiminnassa- tilaisuus
Asiakaslähtöinen ympäristövastuullisuus liiketoiminnassa- tilaisuus
Asiakkaat odottavat yrityksiltä arvojaan tukevia palveluja ja tuotteita ja vaatimukset vastuullisuuden suuntaan ovat kasvussa. Tilaisuudessa käsitellään vastuullisuuden merkitystä sekä miten kehittää liiketoimintaa, tuotteita ja palveluita […]
2 tapahtumat,
Suomalaisen elintarvikeketjun varautuminen kriiseissä, webinaari
Suomalaisen elintarvikeketjun varautuminen kriiseissä, webinaari
Koronapandemia, vuoden 2021 heikko viljasato, elintarviketuotannon kustannusten voimakas nousu ja Ukrainan sota ovat eri mittakaavaisia kriisejä, jotka vaikuttavat elintarvikeketjuun ja sen huoltovarmuuteen. Pyhäjärvi-instituutti ja Tampereen […]
Ruokaprovinssikahvit kalastusveneessä
Ruokaprovinssikahvit kalastusveneessä
Virtuaaliset Ruokaprovinssikahvit ovat tänään keksiviikkona 1.6.2022 klo 14.00-14.30. Pääsemme Lappajärven laineille ammattikalastaja Sampo Savolan kyytiin sekä haastattelemme Etelä-Pohjanmaan kalatalouskeskuksen toiminnanjohtaja Marko Paloniemeä. Linjoille pääsee jo […]
2 tapahtumat,
Nimisuojatuotteet viennissä ja ruokamatkailussa -webinaari
Nimisuojatuotteet viennissä ja ruokamatkailussa -webinaari
Mitä hyötyä on elintarvikkeiden nimisuojauksesta? Webinaarissa keskitytään nimisuojauksen merkitykseen brändäyksessä, viennissä ja ruokamatkailussa, erityisesti kansainvälisten matkailijoiden huomioimisen näkökulmasta. Webinaari 2.6.22 13-14.30 on suunnattu kaikille ruokasektorin […]
Vastuulliset ruokapalvelut – kehitysohjelman virtuaali-info
Vastuulliset ruokapalvelut – kehitysohjelman virtuaali-info
Kaikille avoimissa VARUKE-hankkeen infotilaisuuksia kerrotaan kehitysohjelman ajankohtaisista asioista. Seuraavassa infossa kaksi kehitysohjelmassa mukana olevaa ruokapalvelua kertoo vastuullisuussuunnitelmastaan. Info järjestetään 2.6.2022 klo 13-14. Katso infon ohjelma. […]
1 tapahtuma,
Visit Finland DataHub-perjantaiklinikka matkailuyrityksille
Visit Finland DataHub-perjantaiklinikka matkailuyrityksille
Matkailuyrityksille suunnatuissa klinikoissa käymme läpi DataHubin käyttöönottoa, tuotteen lisäämisen ja kulun DataHubissa, sekä vastataan esiin nousseisiin kysymyksiin. 3.6. klo 10 - 11 Tutustu tarkemmin ja ilmoittaudu!