Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Matkailun tuotteistaminen & ruokamatkailu, Lapinjärvi/Uusimaa

24.5.2022 @ 11:15 - 17:00

Kiinnostaako yrittäjyys matkailualalla tai haluaisit kenties kehittää jo olemassa olevaa yritystoimintaansa?

Lapinjärven ja lähialueen matkailuyrittäjille ja niille, joita kiinnostaa yrittäjyys matkailualalla, suunnatut työpajat toteutetaan touko-kesäkuussa.

Parhaillaan käynnissä olevassa Lyckan-hankkeessa toteutetaan matkailun ja ruokamatkailun tuotteistamistyöpajoja. Hanke järjestää kaksi maksutonta työpajasarjaa neljänä iltapäivänä.Työpajat toteutetaan paikan päällä Lapinjärvellä:

Matkailun tuotteistamisen työpajasarjaan kuuluu yhteensä viisi työpajaa. Työpajoissa on eri teemoja, mm. digitaalinen markkinointi ja myynti- ja jakelukanavat.
Ruokamatkailun työpajasarja koostuu yhteensä kolmesta työpajasta. Ruokamatkailu on työpajoissa esimerkkiteema, joten voit ehdottomasti tulla mukaan, vaikka olisit kiinnostunut kehittämään jotakin muuta matkailun alaa omassa yrityksessäsi.

Työpajasarjat linkittyvät toisiinsa, mutta voit osallistua myös vain tuotteistamisen työpajoihin tai ruokamatkailun työpajoihin. On mahdollista osallistua myös vain yksittäisiin työpajoihin, jos et ehdi mukaan koko työpajasarjaan.

Huom! Työpajojen osallistujien kanssa suunnitellaan myös syksyn 2022 matkailun työpajojen teemoja, joten kannattaa tulla mukaan vaikuttamaan tuleviin sisältöihin!

Koulutukset eivät maksa mitään, mutta ne ovat yrittäjille de minimis -tukea. Näiden työpajojen arvo on: Matkailun tuotteistamisen työpajasarja: 1 500 € / Ruokamatkailun työpajasarja: 1 000 €.

Työpajojen esite (pdf)

 

Details

Date:
24.5.2022
Time:
11:15 - 17:00