Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Pysyvän penkkiviljelyn työpajat, Vantaa

la 21. toukokuun @ 09:00 - 16:00

Tule oppimaan käytännössä uusi, tuottava ja kestävä viljelymenetelmä, joka perustuu pysyvään penkkiviljelyyn! Työpajojen lomassa pääset keskustelemaan myös kumppanuusmaataloudesta.

Työpajapäivissä opit pysyvän penkkiviljelyn perustamisen ja siihen vaadittavien työkoneiden käytön. Päivien aikana käsitellään mm. kompostointia, maanhoitoa, rikkakasvien torjuntaa ja työvälineitä. Pääset myös käytännössä harjoittelemaan penkkien tekoa. Aikaisempaa kokemusta asiasta et tarvitse. Tekemällä oppii!

Aika ja paikka: 23.4. ja 21.5.2022 klo 9 – 16, Kaupunkilaisten oma pelto, Anttilantie 11, 01450 Vantaa

Kohderyhmä ja osallistujamäärä: Erityisesti kumppanuusmaataloutta (ml. yhteisöviljely) harkitsevat ja sitä jo toteuttavat henkilöt sekä muut kiinnostuneet. Työpajat sopivat niin viljelystä kiinnostuneille, ammattiviljelijöille kuin harrastelijoillekin. Mukaan mahtuu 40 osallistujaa / työpajapäivä. Jos ilmoittautuneita on enemmän kuin 40, etusijalla ovat kumppanuusmaataloutta harkitsevat ja toteuttavat tahot.

Toteutustapa: Pellonpiennarluennot, pienryhmätyöskentely. Suositellaan osallistumista kumpaankiin päivään, mutta jos se ei onnistu, voit ilmoittautua myös vain yhteen päivään.

Asiantuntijat: puutarhuri, viljelyneuvoja Henri Murto (luennot, ryhmien ohjaus), viljelijät Kirsi Keltti ja Teija Heikkinen (ryhmien ohjaus), Olli Repo (Kaupunkilaisten oman pellon tervehdys ja esittelyä)

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu

Tiedot

Päivämäärä:
la 21. toukokuun
Aika:
09:00 - 16:00