Kalenteri / Tapahtumat
|
maanantai
|
tiistai
|
keskiviikko
|
torstai
|
perjantai
|
lauantai
|
sunnuntai
|
|---|---|---|---|---|---|---|
|
2 tapahtumat,
-
Vastuullisten elintarvikehankintojen oppaan päivitys etenee syksyn aikana. Elintarvikeala on kehittynyt nopeasti ja kolme vuotta sitten laaditut julkisten hankintojen vastuullisuuskriteerit päivitetään vastaamaan tämän hetken markkinoita. Samalla […]
-
Miksi palkokasvit kiinnostavat juuri nyt? Leg4Life-hanke järjestää syksyllä 2020 webinaarisarjan. 28.9. klo 17-19 Tuoko palkokasvien viljely ruokaturvaa ja huoltovarmuutta? 12.10. klo 17-19 Maistuvia tuotteita pavuista […] |
2 tapahtumat,
-
Vilja-alan yhteistyöryhmä VYR järjestää Luomuviljawebinaarin lokakuun loppupuolella. Aika: 27.10.2020 klo 9.30-14.30 Puheenjohtajana Pekka Terhemaa VYR luomutyöryhmän puheenjohtaja, ProAgria 9.30 Tilaisuuden avaus ja katsaus kotimaiseen luomuviljan […]
-
Maaliskuulta peruuntuneen livetapahtuman tilalla järjestetään ”Lähituotteilla makua lautaselle” -webinaari tiistaina 27.10. klo 14:00-15:30. Webinaarin lyhyet puheenvuorot käsittelevät muun muassa Pohjois-Savon lähi- ja luomutuotemarkkinoita, ja paneelikeskustelussa […] |
3 tapahtumat,
-
Ruokalaakso järjestää elintarviketurvallisuusstandardien koulutuspäivän keskiviikkona 28.10. klo 8:30-16:00. Koulutus järjestetään SavoGrowlla Yrityspuisto Futurian tiloissa, mutta koronavirustilanne huomioiden siirretään tarvittaessa verkkototeutukseksi. Koulutus sisältää pieniä ryhmä- tai […]
-
Webinaarissa käsitellään muun muassa ABS-lainsäädäntöä, geenivarojen merkitystä elintarvikealalla sekä esitellään teemaan liittyvä koulutuspaketti. Voit tutustua asiaan Aitoja makuja -lehdessä: Nagoyan pöytäkirja huomioitava elintarvikkeiden tuotekehittelyssä Webinaari […]
-
Koulujakelutukea voi hyödyntää paikallisten elintarvikkeiden hankinnoissa. Tuki myös kannustaa luomutuotteiden käyttöön. Tule kuulolle webinaariimme 28.10. klo 10-11, ja nappaa vinkit sekä uusimmat tiedot koulujakelutuen hyödyntämisestä. […] |
4 tapahtumat,
Askarruttaako sinua matkailun ja ruoka-alan tulevaisuus? Mietitkö, millaisiin haasteisiin voit törmätä ja miten niihin vastata! Tervetuloa mukaan Future Challenges in Hospitality – Saimaan ruoka- ja Matkailufoorumiin 29.10. – […]
-
Keväälle suunniteltu Food Business Summit 2020 siirtyy koronaviruksen vuoksi lokakuun loppuun. Tapahtuman teema säilyy samana, mutta ohjelma on tiiviimpi, lippuhinta edullisempi ja tapahtumapaikka Farmi B:n […]
-
Pienistä puroista suuria väyliä -hanke tuo suomalaiset viennistä kiinnostuneet elintarvikeyrittäjät yhteen. 1. PuroMeetti "Yhteistyön etsijät kohtaavat" järjestetään neljällä paikkakunnalla Helsinki, Mikkeli, Tampere ja Rovaniemi 29.10. […]
-
Koronaviruspandemian vaikutuksen hygieniakäytäntöihin -tapahtuma on kaksiosainen. Voit osallistua kumpaankin tai vain toiseen osaan. Osat toimivat myös itsenäisinä kokonaisuuksina. Ohjelma 29.10. 14.30 Tilaisuuden avaus Elintarviketurvallisuuspäällikkö Tiina […] |
3 tapahtumat,
-
Mihin menet hämäläinen ruoka? Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan. Tilaisuudella luodaan suuntaviivoja Kanta- ja Päijät-Hämeen alueelliselle ruokastrategialle sekä tuleville kehitystoimille. Etsimme seminaarissa vastauksia mm. seuraaviin kysymyksiin: […]
-
Asiakkaan ykkösvalinta – muotoile tuotteesi kilpailukykyisesti Milloin? 30.10. klo 10-14 Työpajassa paalutetaan tie menestyvään ja kilpailukykyiseen tuotteeseen ja tuotekehitykseen. Tule mukaan ja muokkaa tuotteestasi asiakkaan […] |
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
|
1 tapahtuma,
-
Palkokasveilla on iso potentiaali olla osana monenlaisten ympäristö- ja yhteiskunnallisten haasteiden ratkaisua. Toistaiseksi tätä potentiaalia ei kuitenkaan ole pystytty täysimääräisesti hyödyntämään koska moderni ruokajärjestelmä on […] |
2 tapahtumat,
Valtakunnalliset Luomupäivät järjestetään tänä syksynä kaikille avoimena maksuttomana verkkotapahtumana 3.-4.11.2020 (kumpanakin päivänä klo 9-12.30). Ilmoittaudu mukaan 30.10. mennessä täällä. Ilmoittautuneille lähetetään linkki verkkotapahtuma-alustalle tapahtumaa edeltävänä […]
-
Tervetuloa maksuttomaan villiyrttien jatkojalostustyöpajaan Helsingin Business Labiin! Nuorille suunnatussa työpajassa kerrataan yleisimmät villiyrtit sekä niiden keräämisen, käsittelyn ja säilömisen perusteet. Kuulet villiyrttien käytöstä niin ravintona […] |
3 tapahtumat,
-
Kestääkö vai katkeaako? Mitkä ovat ruokajärjestelmämme sieto-, sopeutumis- ja muutoskyky? Laita kalenteriisi ”Toimintavarmaan ruokajärjestelmään” -webinaarin ajankohta 4.11.2020 klo 15-17. Mukana keskustelemassa mm. globaalin maatalous- ja […]
-
Tervetuloa maksuttomaan villiyrttien jatkojalostustyöpajaan Helsingin Business Labiin! Nuorille suunnatussa työpajassa kerrataan yleisimmät villiyrtit sekä niiden keräämisen, käsittelyn ja säilömisen perusteet. Kuulet villiyrttien käytöstä niin ravintona […] |
6 tapahtumat,
Tervetuloa Elinkeinoa ja liiketoimintaa ruokaketjussa – ELLI -hankkeen järjestämään elintarvikealan koulutustilaisuuteen! Koulutus liittyy hankkeen koulutusohjelman tuotantotoiminnan osaamisen opintokokonaisuuteen. Aika 5. – 6.11.2020 Paikka Teams-etäkoulutus Ohjelma […] Kalatalouden Innovaatiopäivät 5.-6.11.2020 järjestetään vallitsevasta tilanteesta huolimatta niin, että voit osallistua tapahtumaan joko paikan päällä tai etänä. Paikan päällä osallistuvien määrä on rajoitettu, ja pidämme […]
-
Welcome to the Nordic Food for Sustainability and Well-Being webinar on November 5th, 2020. The webinar is hosted by the Raisio Research Foundation and the Food Chemistry and Food Development Unit, […]
-
Tämä webinaari aloittaa laajemman myyntiin, markkinointiin ja viestintään liittyvän webinaarien ja työpajojen sarjan, joka on tarkoitettu Lapin alueen elintarvikealan yrittäjille ja lähiruoan tuottajille. to 5.11. […]
-
Tapahtumassa saat tietoa maaseutuyrityksien koronatuista ja Tästä selvitään -hankkeen vertaisryhmätoiminnasta, julkisiin hankintoihin osallistumisesta, Pudasjärven kaupungin lähiruokatarpeista sekä kumppanuusmaataloudesta. Aika: 05.11.2020, klo 12-15 Paikka: Liepeen pappila, […]
-
Koronaviruspandemian vaikutuksen hygieniakäytäntöihin -tapahtuma on kaksiosainen. Voit osallistua kumpaankin tai vain toiseen osaan. Osat toimivat myös itsenäisinä kokonaisuuksina. Ohjelma 29.10. 14.30 Tilaisuuden avaus Elintarviketurvallisuuspäällikkö Tiina […] |
6 tapahtumat,
-
Yhdessä tekoja! Ruoka elämykselliseksi ja ostettavaksi osaksi Suomen matkailua! Matkailija syö ja juo useita kertoja päivässä. Positiiviset, odotukset ylittävät kokemukset, jopa elämykset saavat matkailijan hymyilemään, […]
-
Tämä työpaja liittyy laajempaan myyntiin, markkinointiin ja viestintään liittyvän webinaarien ja työpajojen sarjaan, joka on tarkoitettu Lapin alueen elintarvikealan yrittäjille ja lähiruoan tuottajille. pe 6.11. […]
-
Maa- ja metsätalousministeriö järjestää yhteistyössä OECD:n ja FAO:n kanssa virtuaalitietoiskun koskien sianlihasektorin maailmanmarkkinatilannetta, ottaen huomioon erityisesti afrikkalaisen sikaruton mm. Kiinassa ja Saksassa. Tietoisku onnglanninkielinen. Aika: […]
-
Som en följd av det Grönländska projektet ” Reinventing the Arctic Kitchen” som finansierats av Ny Nordisk Mat, har ett säl-projekt pågått på Åland med […] |
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
|
1 tapahtuma,
-
Tilaisuudessa on mahdollisuus kuulla ja kysyä maankäytön tutkimus- ja innovaatio-ohjelmasta ja hakuprosessista sekä luoda uusia yhteyksiä alan osaajiin. Varaa aika jo kalenteriisi, kutsu ilmoittautumislinkkeineen lähetetään lähempänä […] |
3 tapahtumat,
-
Työpajan tavoitteena on kehittää käytännön ratkaisuja ravintoloiden kuluttajaviestintään. Yhdessä pohdimme, miten ravintola voi tuoda ympäristöön liittyviä käytännön toimiaan (hiilijalanjäljen pienentäminen, hävikki, raaka-aineet, ruoka-annokset) näkyväksi asiakkaille. […]
-
Elintarvikealan toimija, osallistu etänä järjestettävään tilaisuuteen, jossa käsitellään tuotepakkauksen merkitystä osana asiakkaallesi tarjoamaa palvelua. Pääset hyödyntämään tietoja omassa liiketoiminnassasi pakkaus- ja palvelumuotoilun mahdollisuuksia, muun muassa […]
-
Proteomiikka tutkimusmenetelmänä sekä sen käyttösovellukset Tervetuloa tiistaina 10.11.2020 klo 15-16 Ruokalaakson ja Elintarviketieteiden seuran Itä- ja Pohjois-Suomen jaoston järjestämään webinaariin, jossa tutustutaan proteomiikkaan tutkimusmenetelmänä sekä […] |
3 tapahtumat,
-
Tämä webinaari on osa laajempaa myyntiin, markkinointiin ja viestintään liittyvän webinaarien ja työpajojen sarjaa, joka on tarkoitettu Lapin alueen elintarvikealan yrittäjille ja lähiruoan tuottajille. ke […]
-
Maukas, värikäs, terveyttä edistävä ja monipuolinen ruoka oikea-aikaisesti tarjottuna tuottaa lapselle ruokailoa ja terveyttä. Ravitsemussuositusten mukaisesti koottu ruokavalio tulee lapsen ja nuoren kehitystä ja hyvinvointia. […]
-
Hämäläisen luomun tiekartta on suunnitelma luomun kehittämiseksi Kanta- ja Päijät-Hämeessä. Suunnitelma rakennettiin vuosien 2019 ja 2020 aikana. LuomuHäme 2030 tiekartan julkistaminen ke 11.11.2020 klo 10–12.15; […] |
2 tapahtumat,
-
Tervetuloa kuulemaan Luomubuumi-hankkeen esityksiä webinaarissa! Hankkeessa on kartoitettu luomuelintarvikkeiden nykytarjontaa, potentiaalisia markkina-aukkoja sekä haettu ideoita työpajoista ja kansainvälisiltä messuilta. Tältä pohjalta on ideoitu tuotekonsepteja, joita […]
-
Tämä työpaja on osa laajempaa myyntiin, markkinointiin ja viestintään liittyvän webinaarien ja työpajojen sarjaa, joka on tarkoitettu Lapin alueen elintarvikealan yrittäjille ja lähiruoan tuottajille. to […] |
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
|
1 tapahtuma,
-
Ruoka-ala on vesi-intensiivinen toimiala. Viljely, karjatalous ja elintarvikkeiden valmistaminen on mahdotonta ilman riittävää ja laadukasta vettä. Vesijalanjälki nousee hiilijalanjäljen lisäksi yhdeksi tuotannon kestävyyskriteeriksi. Ruokaketjun Tulevaisuustärskyjen […] |
3 tapahtumat,
-
Päivän tärkein tavoite on laajentaa näkökulmaa siihen, millaista maaseudun yrittäjyys on tulevaisuudessa, antaa työkaluja yritystoiminnan kehittämiseen ja kannustaa maatalousyrittäjiä monipuolistamaan toimintaansa. Aika: tiistai 17.11.2020 klo […]
-
Ruokavirasto järjestää eläinperäisiä elintarvikkeita EU:n sisämarkkinoilta Suomeen tuoville toimijoille koulutuksen 17.11.2020. Koulutus pidetään klo 10-12 verkkokoulutuksena Teams-yhteydellä. Koulutuksen aiheena on mm. ajankohtaiset asiat sisämarkkinatuonnin valvonnassa, uusi […]
-
Webinaari käsittelee palkokasvien tuottamisen eri osa-alueilta: Tilaisuudessa kuullaan palkokasvituottajien viljelykokemuksista niin tavanomaisessa tuotannossa kuin luomussakin. Lisäksi kuullaan palkokasvien kaksivaiheisesta sadonkorjuusta sekä luodaan katsaus markkinamahdollisuuksiin ja […] |
5 tapahtumat,
-
Luonnontuotealan perinteinen valtakunnallinen tapahtuma järjestetään tänä vuonna poikkeuksellisesti verkossa. Seminaarissa tarkastellaan tällä kertaa Pohjois-Savon toimintaan tutustumisen lisäksi erityisesti luonnontuotteiden terveys- ja hyvinvointihyötyjen tuotteistamista, kestävää ja […]
-
EU:n yhteisen maatalouspolitiikan eli CAP-uudistuksen valmistelu on parhaillaan käynnissä. Nyt on hyvä hetki pysähtyä tarkastelemaan valmistelutilannetta webinaarissa 18. marraskuuta. Aamupäivän aikana kuulemme ajankohtaisia kuulumisia EU-tason […]
-
Vuoden 2020 Tietoprovinssi järjestetään virtuaalisesti. Suorat lähetykset ovat tarjolla neljänä marraskuun keskiviikkona. Ruokaan liittyvää asiaa 18.11. klo 9.30 - 11.30 otsikolla Kestäviä ruokaratkaisuja Etelä-Pohjanmaalla. Aamupäivä […]
-
InsectSavo-hanke järjestää etäyhteydellä työpajan 18.11.2020 klo 13-16. Ohjelma: 13.00 – 13.05 Tervetuloa, Puheenjohtaja Jenni Korhonen/UEF 13.05 – 13.45 Uuselintarvikkeet EU:ssa hyönteisnäkökulmasta, Anna Mizrahi/Ruokavirasto 13.45 – […] |
2 tapahtumat,
-
Pakastekuivausteknologian kiinnostavuutta ja investointihalukkuutta selvitettiin Itä-Suomessa kesällä 2020. Selvityksestä saatujen rohkaisevien tulosten pohjalta järjestetään kaikille aiheesta kiinnostuneille avoin webinaari, jossa perehdytään pakastekuivausmenetelmään ja kuullaan mitä […]
-
Webinaarin järjestää International Whole Grain Initiative (WGI), joka kokoaa yhteen keskeisiä sidosryhmiä eri puolilla maailmaa, mukaan lukien monia kansalaisjärjestöjä, yrityksiä, tutkijoita ja yhdistyksiä, jotka ovat […] |
2 tapahtumat,
-
Tervetuloa verkossa toteutettavaan Lapsen oikeuksien päivän ruokakasvatustapahtumaan! Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki lasten ja nuorten ruokakasvatuksesta kiinnostuneet. Tapahtumassa pääset kuulemaan asiantuntijoiden puheenvuoroja ruokakasvatuksesta Suomessa ja naapurimaissa, […]
-
Projekt EkoNu 3.0. bjuder in er till ett intressant webbinarium, fredag 20.11. kl. 10-11:00 med Gunnar Rundgren från Sverige! Lantbrukskonsulten Gunnar Rundgren hävdar att vegetabilier […] |
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
|
2 tapahtumat,
-
Luonnontuotealan hanketoteuttajien seuraava skype-kokoontumisemme on ma 23.11. klo 12-14. Sisältöaiheita sopii ehdottaa Juhalle ja ilmoittautuminen myös hänelle juha.rutanen@helsinki.fi
-
Elintarviketieteiden Seuran Vilja-alan jaoston järjestää webinaarin maanantaina 23.11. klo 13-15.20 Teams-yhteydellä. Iltapäivän ohjelma: 13.00 Tilaisuuden avaus vanhempi asiakaspäällikkö Erkki Vasara, Luonnonvarakeskus TULEVAISUUDEN VILJELYTAVAT JA -KASVIT […] |
4 tapahtumat,
-
Kasvintuotanto uudistuu Suomessa nyt monin tavoin. Ilmaston lämpeneminen ja kulutustottumusten muutos vauhdittavat viljelijöitä ja jatkojalostajia etsimään uusia kuluttajia kiinnostavia raaka-aineita ja viljelykasveja. Proteiinikasveille ja muille […]
-
Terveyttä ja iloa ruoasta -hankkeen loppuseminaari on suunnattu kaikille ruokakasvatuksen toteuttamisen, kehittämisen, arvioinnin ja ohjaamisen parissa työskenteleville. Seminaarin teemana on "Hyvinvoiva lapsi – kehittämisestä ja […]
-
Tiedätkö kuka on vastuussa kestävän ruokavalion tarjoamisesta julkisissa keittiössä? Tai ruokahävikin vähentämisestä? Kuinka saada luomuruokaa julkisiin laitoksiin? Jos nämä kysymykset kiinnostavat, tule mukaan kansainväliseen verkkokonferenssiimme. […]
-
Näin myyt tai luovutat ravintolan tai ruokapalveluyksikön hävikkiä Hävikin synnyn ehkäisy on tärkeintä, mutta aina hävikkiä ei voida estää. Euroopan jätteen vähentämisen viikolla järjestettävässä webinaarissa […] |
2 tapahtumat,
This online event falls at the optimum moment in a major European Commission reform process: the Impact Assessment of the GI reform – to “strengthen […]
-
Miten voi hyödyntää luomun käyttöä ravitsemispalveluiden markkinoinnissa? Ovatko asiakkaat kiinnostuneita luomusta? Keskiviikko 25.11.2020 klo 15-16 KURVI-hankkeen Luomusta kilpailuvaltti! -webinaarissa kerrotaan luomuviestinnästä ja asiakkaiden kiinnostuksesta luomuun. […] |
2 tapahtumat,
-
Enabling agri-food industry transformation, November 26, 2020, 1pm – 3pm Photonics Finland and Food Tech Platform Finland are organizing a webinar for finding new opportunities […] |
1 tapahtuma,
-
Kaupallistamisen haasteet hoitokalastuksessa Itämeri ja monet sisävedet kärsivät liiallisesta ravinnekuormituksesta. Kotimaisen kalan, kuten särjen, lahnan ja silakan syöminen on kustannustehokas keino kierrättää ravinteita pois vesistöistä. […] |
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
|
1 tapahtuma,
-
Webinaarissa käsitellään laajaa skaalaa aiheita siirtohoidosta marjojen ja erikoiskasvien viljelyyn ja pölytykseen. Ajankohta: 30.11.2020 klo 17.30 - 20.30 Tutustu ohjelmaan (pdf) ja ilmoittaudu 28.11. mennessä. |
3 tapahtumat,
-
Koronapandemia on kurittanut maailman ja Suomen talouksia, osa vaikutuksista on jo tiedossa, osa ei. Taloudelliset vaikutukset jakautuvat kuitenkin epätasaisesti eri toimialojen välillä. Webinaarin avaa työ- […]
-
Yhteistyö ja kumppanuus -webinaari. Webinaarissa käydään läpi yritysyhteistyöhön liittyviä sopimuksellisia perusasioita. Webinaaria pitämässä juridiikan ja yrittäjyyden asiantuntija Tia Lämsä. Yhteistyö ja kumppanuus-webinaari 1.12. klo 10-12 […]
-
"Kartoita yrityksesi tilanne – missä ovat tarinasi ja tietosi?” Kun markkinatilanteet muuttuvat nopeasti ja yrityksesi käytettävät resurssit pienentyvät, on osattava tehdä tietoon pohjautuvia päätöksiä, fokusoitava tuotekehitystä, […] |
6 tapahtumat,
-
Yrittäjä tai yrittäjäksi aikova, kiinnostaako sinua luonnontuotteiden jatkojalostus? Kotimaisilla korkean jalostusasteen luonnontuotteilla on kasvavaa kysyntää, mutta jatkojalostus vaatii oikeat välineet ja erityistä tarkkuutta. Tule keskustelemaan […]
-
Euroopan unionin yhteinen maatalouspolitiikka (CAP) ja siihen rahoituskaudeksi 2021–2027 tehtävät uudistukset vaikuttavat merkittävästi Suomen maa- ja elintarviketalouden toimintaedellytyksiin Tervetuloa Luonnonvarakeskuksen (Luke) julkistuswebinaariin, jossa pureudutaan EU:n […]
-
Pakkaus, brändäys ja logistiikka ovat aiheita, jotka tuottavat usein päänvaivaa erityisesti pienille yrityksille. Tähän tilaisuuteen olemme koonneet näistä aiheista esityksiä, jotka auttavat sinua eteenpäin käytännön […]
-
Welcome to the webinar organized by Agroforestry in Barents Region -project on 2.12.2020 at 12:00. Please see the webinar program below or in the attachment. […] |
1 tapahtuma,
-
Amazon tuli Ruotsiin, mitä se tarkoittaa suomalaisille yrityksille? Mitä ruotsalaiset kaupat miettivät muuttuneesta markkinatilanteesta? Mitä Amazonissa menestyminen vaatii ja mitkä ovat tärkeimmät opit siellä jo […] |
1 tapahtuma,
-
Kasviproteiinien kysyntä kasvaa sekä elintarvike- että rehukäytössä, ja kotimaisen proteiinikasvituotannon määrää olisi tärkeää nostaa. Lounais-Suomi on ilmastoltaan potentiaalisinta proteiinikasvien viljelyaluetta. Webinaarin ohjelmassa pe 4.12. klo […] |
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|