Kalenteri / Tapahtumat
ma ma
ti ti
ke ke
to to
pe pe
la la
su su
1 tapahtuma,
Luonnontuotteet I, etäyhteydellä
Luonnontuotteet I, etäyhteydellä
Yrtit, marjat, sienet. Tunnistaminen, talteenotto ja säilöntä sekä Poimijakortti-koulutus. Tämä on osa ELLI-hankkeen laatuosaamisen, tuotantotoiminnan osaamisen ja jatkojalostustoiminnan osaamisen koulutusohjelmia. Koulutuksiin voi osallistua vain yhteen […]
1 tapahtuma,
Villiyrteistä bisnestä webinaari
Villiyrteistä bisnestä webinaari
Villiyrttien kaupallinen käyttö, verotus, poiminta ja myynti. Webinaarin ohjelma (klo 17-20) Luonnontuotteiden sallittu kaupallinen käyttö ja luomukeruualueiden tilanne, toiminnanjohtaja Birgitta Partanen Arktiset Aromit ry Keruutuotteiden […]
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
2 tapahtumat,
Julkiskeittiöiden lähiruoan käytön muutos ja sen aluetaloudelliset vaikutukset -webinaari
Julkiskeittiöiden lähiruoan käytön muutos ja sen aluetaloudelliset vaikutukset -webinaari
Tervetuloa kuuntelemaan helmikuussa 2020 julkaistun selvityksen tuloksia julkiskeittiöiden lähiruoan käytön muutoksesta ja sen aluetaloudellisista vaikutuksista! Lähiruoan käyttöä on pyritty Suomessa edistämään monin eri keinoin jo […]
Lähituotteet kauppaan -tuotekorttityöpaja etäyhteydellä
Lähituotteet kauppaan -tuotekorttityöpaja etäyhteydellä
Tervetuloa työpajaan tutustumaan ja täyttämään tavarantoimittajan tuotekorttia elintarvike- ja yritysasiantuntija Soila Hiltusen opastuksessa. Voit ladata maksuttoman tuotekortti-pohjan täältä. Ohjelma: klo 14.00 Miten lähituotteet vähittäiskaupan hyllylle […]
0 tapahtumat,
2 tapahtumat,
Palkokasvihankkeet esittäytyvät webinaarissa
Palkokasvihankkeet esittäytyvät webinaarissa
Tervetuloa linjoille kuulemaan ja keskustelemaan ajankohtaisista asioista palkokasviaiheisten hankkeiden tutkijoiden kanssa! Mukana esittelyssä ovat Leg4Life-, LegumeGap- ja ProFaba-hankkeet! Webinaari on osin englanninkielinen, mutta kysymyksiä voi […]
Webinaari: Millaisia elintarvikkeita mehiläistuotteista voi valmistaa – ideoita ja unelmia
Webinaari: Millaisia elintarvikkeita mehiläistuotteista voi valmistaa – ideoita ja unelmia
Kahden webinaarin tietopaketti mehiläistuotteiden käytöstä elintarvikkeissa Hunaja on mahtava elintarvike. Yhdistämällä sitä muihin raaka-aineisiin saadaan hunajan monipuolisia ominaisuuksia siirrettyä myös muihin tuotteisiin. Myös siitepölyä, pergaa, […]
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
1 tapahtuma,
Verkkolähetys elintarvikelain kokonaisuudistuksesta
Verkkolähetys elintarvikelain kokonaisuudistuksesta
Syksyllä 2018 annettiin hallituksen esitys elintarvikelaiksi uudistamiseksi (HE 262/2018 vp), mutta esitys raukesi alkuvuodesta 2019 maakuntauudistuksen kariutumisen myötä. Osa kokonaisuudistukseen sisältyneistä ehdotuksista toteutettiin 1.1.2020 voimaan […]
1 tapahtuma,
Webinaari: Pienimuotoinen elintarvikkeiden valmistus
Webinaari: Pienimuotoinen elintarvikkeiden valmistus
Kahden webinaarin tietopaketti mehiläistuotteiden käytöstä elintarvikkeissa Hunaja on mahtava elintarvike. Yhdistämällä sitä muihin raaka-aineisiin saadaan hunajan monipuolisia ominaisuuksia siirrettyä myös muihin tuotteisiin. Myös siitepölyä, pergaa, […]
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
1 tapahtuma,
Luonnontuotealan hanketoimijapalaveri etäyhteydellä
Luonnontuotealan hanketoimijapalaveri etäyhteydellä
Ruokasektorin koordinaatiohanke järjestää luonnontuotealan hanketoimijoille noin joka toinen kuukausi palaverin, jossa voidaan vaihtaa kokemuksia ja kuulla ajankohtaisista asioista. Tarkempia tietoja ja ilmoittautuminen juha.rutanen@helsinki.fi.
1 tapahtuma,
Webinaari: Korjuu.com verkkokaupan esittely
Webinaari: Korjuu.com verkkokaupan esittely
Nyt on tarjolla pienille elintarvikeyrityksille suunnattu webinaari, jossa esitellään Korjuu.com verkkokauppaa. Yrittäjä Tommi Vuorenmaa kertoo toiminnasta 19.5. klo 13-14. Ilmoittautumiset webinaariin bit.ly/korjuu Webinaarin järjestää Pohjanmaan […]
1 tapahtuma,
Älymaatalous-keskustelusarja kevätkesällä 2020
Älymaatalous-keskustelusarja kevätkesällä 2020
Mille pohjalle rakennetaan suomalainen älymaatalous? Maataloutemme ja koko ruokajärjestelmämme kestävänä perustana ovat investoivat, kehittyvät, kannattavat ja kilpailukykyiset tilat. Osaaminen, innovaatiot ja tiedon fiksu hyödyntäminen ovat […]
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
3 tapahtumat,
Luonnontuotteet II, käytännön päivät, Joensuu
Luonnonyrtit elintarvikkeiden raaka-aineina. Käytönnön päivät: 1. pv: Luonnonyrttien talteenotto ja säilöntä, 2. pv: Luonnonyrtit ruoanvalmistuksessa. Tämä on osa ELLI-hankkeen laatuosaamisen, tuotantotoiminnan osaamisen ja jatkojalostustoiminnan osaamisen […]
SOME-haltuun webinaari
SOME-haltuun webinaari
Tule mukaan some-webinaariin, jossa mietitään sitä oikeaa some-viestintää juuri sinun yrityksellesi. 26.5. klo 13.00 - 15.00 pidettävän webinaarin sisältönä: lyhyt katsaus Suomen suosituimpiin kanaviin ja […]
Webinaari: Mitä elintarvikeketjun siirtyminen biotalouteen voi tarjota maaseudulle?
Webinaari: Mitä elintarvikeketjun siirtyminen biotalouteen voi tarjota maaseudulle?
Tervetuloa kuulemaan biotalouteen siirtymisestä elintarvikeketjussa! Webinaarissa professori Juha Helenius Helsingin yliopiston Rurala-instituutista alustaa puheenvuorossaan biotalouteen siirtymisen perusteista ja siitä, mitä se voisi merkitä elintarvikeketjulle sekä […]
4 tapahtumat,
Älymaatalous-keskustelusarja kevätkesällä 2020
Älymaatalous-keskustelusarja kevätkesällä 2020
Mille pohjalle rakennetaan suomalainen älymaatalous? Maataloutemme ja koko ruokajärjestelmämme kestävänä perustana ovat investoivat, kehittyvät, kannattavat ja kilpailukykyiset tilat. Osaaminen, innovaatiot ja tiedon fiksu hyödyntäminen ovat […]
Tuotteista Suomen suvi -koulutuskokonaisuus
Tuotteista Suomen suvi -koulutuskokonaisuus
Koulutus painottuu tuotekehityksen näkökulmaan sekä alan- ja sidosryhmätoimijoiden osaamisen kokemukselliseen hyödyntämiseen. Opintoihin on mahdollisuus sisällyttää osallistujien aktiivisuuden ja kiinnostuksen mukaan lisäopintoja esim. elintarvikeviennistä. Osallistujilla on […]
Webinaari kuhnuritoukkien hyödyntäminen elintarvikkeena
Webinaari kuhnuritoukkien hyödyntäminen elintarvikkeena
Kuhnuritoukille on haettu SML:n toimesta uuselintarvike statusta. Hakemustamme ei ole vielä hyväksytty, mutta koska sen käsittely on prosessissa, voidaan kuhnuritoukkia myydä elintarvikkeeksi myös kesällä 2020. […]
2 tapahtumat,
Elintarvikekuljetukset ja niiden yhdistely muihin kuljetuksiin -webinaari
Elintarvikekuljetukset ja niiden yhdistely muihin kuljetuksiin -webinaari
Webinaarissa esitellään elintarvikkeiden ja muiden kuljetusten yhdistelyn mahdollisuuksia sekä niihin liittyvää lainsäädäntöä. Yhdistelystä kertovat webinaarissa julkaistavan infograafin pohjalta Arttu Lauhkonen/VTT sekä Johanna Mattila/Turun yliopisto Brahea-keskus. […]
Food Business Challenge 2020 finaali: FBC Awards online
Food Business Challenge 2020 finaali: FBC Awards online
Valtakunnallisessa Food Business Challenge –ideakilpailussa palkitaan opiskelijoiden parhaat uudet liikeideat ja innovaatiot ruoka-alalla pellolta pöytään. Keynote -puheenvuoro: Lauri Reuter, Nordic FoodTech VC: Ruoan kestäviä tulevaisuuksia: […]