Leg4Life-hankkeen päätöstilaisuus: Palkokasveilla kohti kestävää ruokajärjestelmää ja terveyttä, Helsinki ja etäyhteys
Tervetuloa Leg4Life-tutkimushankkeen päätöstilaisuuteen keskiviikkona 7.5.2025 klo 12-16! Esittelemme tilaisuudessa keskeisiä tuloksiamme sekä hankkeessa kertyneitä oppeja ja oivalluksia ja keskustelemme palkokasvien tulevaisuudesta Suomessa. Hanke päättyy virallisesti […]
Grüne Wocheen tammikuussa 2026, infotilaisuus
Euroopan suurin elintarvike- ja ruokamatkailualan kuluttajatapahtuma Internationale Grüne Woche (IGW) pidetään Berliinissä 16.- 25.1.2026. Grüne Woche täyttää 100 vuotta. Ilmoita kiinnostuksesta ja lähde näytteilleasettajaksi Grüne Woche -messuille 16. - […]
Ruokaprovinssin KEKSIviikkokahvit: Ruoka tapahtumissa
Kesä on tapahtumien aikaa ja 7.5.2025 klo 14-14.30 KEKSIviikkokahveilla syvennytään tapahtumaruokailuun! Aiheesta tulevat keskustelemaan Asta Asunmaa Etelä-Pohjanmaan maa- ja kotitalousnaisista sekä Provinssin festivaalijohtaja Ville Koivisto, […]
Tieteellis-gastronominen ruokaklubi, teemana jäätelö
Tieteellisgastronominen ruokaklubi – tuttujen kesken TG-klubi – on Turun yliopiston Ravitsemus- ja ruokatutkimuskeskuksen ja Etelä-Pohjanmaan kesäyliopiston yhteinen avoin tapahtuma. Klubi järjestetään samaan aikaan sekä Helsingissä, Turussa että […]