Lihajalosteita Artesaaniruoka-kriteerein -työpaja, Mikkeli
Lihan alkutuottaja, lihan suoramyyjä, lihajatkojalosteiden valmistaja, lihajatkojalosteiden kehittämisestä kiinnostunut – tähän työpajaan kannattaa osallistua. “Lihajalosteita Artesaaniruoka–kriteerein" työpaja järjestetään to-pe 4.-5.4.2024 Etelä-Savon Ammattiopiston ESEDUn tiloissa, Otavankatu 4, Mikkelissä. […]
KIKE markkinakatsaukset: Pienille ja alkaville vientiyrityksille sopivat kansainvälistymisen keinot
Ajankohtaisista viennin aiheista tiedottavat KIKE Markkinakatsaukset jatkuvat jälleen. Seuraava katsaus pidetään 4.4. klo 10 – 12 Zoomissa. Tule poimimaan parhaat neuvot ja kartuttamaan vientiosaamistasi. Ilmoittaudu […]
WiseFood-hankkeen Create & Innovate -työpaja, Turku
Kenelle: Opiskelijat, aloittelevat yrittäjät tai yrittäjyydestä kiinnostuneet. Erityisesti ruoka- ja elintarvikealalta, mutta kaikki tervetulleita tilaisuuteen ja pitchaamaan! Voit pitchata lyhyesti oman ideasi tilaisuudessa. Paikalla mukana mentoreita […]