Lihajalosteita Artesaaniruoka-kriteerein -työpaja, Mikkeli

Lihan alkutuottaja, lihan suoramyyjä, lihajatkojalosteiden valmistaja, lihajatkojalosteiden kehittämisestä kiinnostunut – tähän työpajaan kannattaa osallistua. “Lihajalosteita Artesaaniruoka–kriteerein"  työpaja järjestetään to-pe 4.-5.4.2024  Etelä-Savon Ammattiopiston ESEDUn tiloissa, Otavankatu 4, Mikkelissä. […]

WiseFood-hankkeen Create & Innovate -työpaja, Turku

Kenelle: Opiskelijat, aloittelevat yrittäjät tai yrittäjyydestä kiinnostuneet. Erityisesti ruoka- ja elintarvikealalta, mutta kaikki tervetulleita tilaisuuteen ja pitchaamaan! Voit pitchata lyhyesti oman ideasi tilaisuudessa. Paikalla mukana mentoreita […]