Käynnissä oleva

Mitä tarttis soveltaa? Ruokamatkailun trendit 2024

Mikä on nyt hottia, mikä sopisi myös Suomen markkinoille, omaan yritykseesi? Mitä kannattaa soveltaa ruokamatkailun kehittämisessä, mitä asiakkaat toivovat? Webinaari: Mitä tarttis soveltaa? Ruokamatkailun trendit 2024 […]

Kehittämisen työkaluja elintarvikealan yrityksille-webinaari

Käynnissä olevat EU-ohjelmarahoitukset tarjoavat erilaisia yritystoiminnan kehittämiseen liittyviä tukia. Tässä webinaarissa keskitytään yritysrahoitukseen ja kehittämistukiin erityisesti elintarvikealan yritysten näkökulmasta. Aika: 13.2.2024 klo 10.00 – 11.30 […]

Tuottajaorganisaatioiden tapaaminen, Tampere

Kiinnostus tuottajaorganisaatio-toimintaan kasvoi merkittävästi vuonna 2023 ja tämä näkyi myös toimintansa aloittaneina tuottajaorganisaatioina. Organisaatioita on jo 11 ja useampi on vireillä. Ymmärrys markkinoista ja tuotannon […]

Ton-ton seminaari ja minimessut Loimaalla

Gluteeniton, maidoton, kananmunaton, jauhoton… erilaiset erityisruokavaliot täytyy ottaa nykyään entistä vahvemmin huomioon ammattikeittiöiden työssä. On siis aika jatkaa toiminnan kehittämistä! Valtion ravitsemusneuvottelukunta (VRN) on laatimassa […]