Loading view.
Roskasta Gourmeeksi, nettiseminaari
Miten projekti ´FoodiEX` teki karjalanpiirakkaa jauhomadoista ja jäätelöä kokonaisista kukkakaaleista? Tervetuloa kuulemaan ja katsomaan miten uudella menetelmällä kehitettiin tulevaisuuden ruokaa alihyödynnetyistä, ”vaikeista” raaka-aineista. FoodiEX -menetelmä […]
Ready, Set, Go! – vientimahdollisuuksien sparrauspäivä kansainvälistymistä harkitseville uusmaalaisille yrityksille
Laurea-ammattikorkeakoulu Vanha maantie 9, EspooReady, Set, Go! -vientimahdollisuuksien sparrauspäivä järjestetään webinaarina to 8.10.2020 klo 12 – 17. Tilaisuus siirrettiin keväältä syksyyn Covid-19 -pandemian vuoksi ja toteutetaan nyt entistäkin ajankohtaisempana! […]
Minä & tiede -etäluento: Paikallista ruokaa!
Tervetuloa Minä & tiede -etäluennolle torstaina 8. lokakuuta klo 17-18. Markkinoinnin yliopistotutkija Hanna Leipämaa-Leskinen kertoo aiheesta Paikallista ruokaa! Millaista on pohjalainen ruoka ja miten se […]