Luonnontuotteet II, käytännön päivät, Joensuu
Luonnonyrtit elintarvikkeiden raaka-aineina. Käytönnön päivät: 1. pv: Luonnonyrttien talteenotto ja säilöntä, 2. pv: Luonnonyrtit ruoanvalmistuksessa. Tämä on osa ELLI-hankkeen laatuosaamisen, tuotantotoiminnan osaamisen ja jatkojalostustoiminnan osaamisen […]
Älymaatalous-keskustelusarja kevätkesällä 2020
Mille pohjalle rakennetaan suomalainen älymaatalous? Maataloutemme ja koko ruokajärjestelmämme kestävänä perustana ovat investoivat, kehittyvät, kannattavat ja kilpailukykyiset tilat. Osaaminen, innovaatiot ja tiedon fiksu hyödyntäminen ovat […]
Tuotteista Suomen suvi -koulutuskokonaisuus
Forssan ammatti-instituutti Saksankatu 26, ForssaKoulutus painottuu tuotekehityksen näkökulmaan sekä alan- ja sidosryhmätoimijoiden osaamisen kokemukselliseen hyödyntämiseen. Opintoihin on mahdollisuus sisällyttää osallistujien aktiivisuuden ja kiinnostuksen mukaan lisäopintoja esim. elintarvikeviennistä. Osallistujilla on […]
Webinaari kuhnuritoukkien hyödyntäminen elintarvikkeena
Kuhnuritoukille on haettu SML:n toimesta uuselintarvike statusta. Hakemustamme ei ole vielä hyväksytty, mutta koska sen käsittely on prosessissa, voidaan kuhnuritoukkia myydä elintarvikkeeksi myös kesällä 2020. […]