- Tämä tapahtuma on mennyt.
Ympäristökestävyyden edistäminen ruokasektorilla -seminaari (Helsinki) / -webinaari
22.5.2023 @ 13:00 - 15:00
Luonnonvarakeskuksessa tutkitaan laajasti ruuan ympäristövaikutuksia ja käynnissä onkin useita tutkimusprojekteja, joissa kehitetään ympäristövaikutusten laskentamenetelmiä, sekä edistetään tiedon hyödyntämistä käytännön sovellutuksissa.
Luonnonvarakeskus (Luke) järjestää yhdessä maa- ja metsätalousministeriön (MMM) kanssa seminaarin ruokasektorin kestävyystutkimuksesta Helsingin pääkirjaston (Oodi) Maijansalissa 22.5. klo 13-15. Seminaarissa kuullaan mm. Luken tuottamasta ympäristövaikutustiedosta, elinkaarilaskennan menetelmistä ja mittareista ja käynnissä olevasta menetelmäkehityksestä, sekä ravitsemusnäkökulmien huomioimisesta ruuan ympäristövaikutusten tarkastelussa.
Seminaarin ohjelma ja ilmoittautuminen tästä!
Nähdään toukokuussa!