- Tämä tapahtuma on mennyt.
Yhteistyöllä enemmän – ruokahävikkiä vähemmän -webinaari
19.1.2021 @ 13:00 - 14:00
Ruokahävikkihaasteeseen on havahduttu viimeisten 10 vuoden aikana. Hävikkiä syntyy kaikissa ruokaketjun vaiheissa. Hävikin myötä hukkaamme resursseja, aikaa, työvoimaa ja rahaa. Hävikin syntyminen myös lisää ruoan jo valmiiksi suuria ympäristövaikutuksia. Lukessa tätä ongelmakenttää on tutkittu jo pitkään ja Luke johtaakin Suomen ruokahävikkitiekarttatyötä. Tiekartta julkistetaan webinaarimme kanssa samana päivänä 19.1.
Luken webinaarissa pohditaan juurisyitä hävikin syntyyn sekä miten voimme yhdessä vähentää ruokahävikkiä. Keskon puheenvuoro tarjoaa kaupan näkökulman aiheeseen. Webinaari järjestetään 19.1.2021 klo 13-14.
Tule kuuntelemaan ajankohtaisia esityksiä ja keskustelemaan ruokahävikin vähentämiskeinoista Luken asiantuntijoiden kanssa.